fbpx

Nyhet: 12 ukers intensivprogram med PT og kostholdskurs

Har du et mål om å komme i form til sommeren? Da er det lurt å begynne allerede nå - og vi kan hjelpe deg!

For første gang tilbyr vi et intensivprogram over 12 uker bestående av ukentlige PT-timer i 12 uker + ukentlige kostholdskurs i 8 uker. Dette er pakken for deg som har et mål om å komme i form til sommeren, og som er innstilt på å investere tid og arbeid for å lykkes. Selv om kalenderen bare viser februar/mars nå, så er sommeren like rundt hjørnet. For å lykkes med dine mål er det derfor lurt å begynne allerede nå.

Pris: kr 9580,-

Inkludert 12 timer med personlig trener, 8 kursdager på kostholdskurs, BodyScanning, kostholdsplan og oppfølging.

Treningene foregår en gang per uke sammen med en personlig trener. PT Linn, Linda C eller Linda K står klare for å hjelpe deg. Din trener tilpasser øvelser, intensitet og fokus etter ditt utgangspunkt og dine ønsker. I tillegg lager vi en treningsplan for hva du skal trene på egenhånd utenom PT-timene.

Kostholdskurset er Grete Roede-kurs som holdes av kursleder Lill-Jorid. Kursene består av ukentlige samlinger i gruppe over 8 uker. Her lærer du om sunn og god mat, får kostholdsplaner, personlig oppfølging og ukentlige målinger.

Vil du komme i gang? Kontakt din ønskede PT – så avtaler vi tidspunkt!

Les mer om de ulike PT’ene her.

PT og kostholdsveileder Linn Nilsen: Tlf 415 51 306, E-post: linn@exolo.no

PT og kostholdsveileder Linda Carlsengen: Tlf  954 60 487, E-post: lindacarlsengen@yahoo.com

PT Linda Kramvik: Tlf: 415 17 614, E-post: pt.linda@hotmail.com

NB! Du kan starte med treningstimene med PT når du vil. Kostholdskurset har imidlertid fastsatt oppstart i uke 11. Kontakt oss for spørsmål eller mer info.

Syntes du denne pakken ble for stor for deg? Husk at vi også tilbyr mindre pakker på 5 timer PT og 3 timer kostsholdsveiledning. Les mer her: https://exolo.no/tilbud/personlig-trening/ og her https://exolo.no/tilbud/kostholdsveiledning/

 Exolo

Exolo

Book time