fbpx

Exolo slår seg sammen med Feel24 i Tromsø

I et ønske om å styrke et allerede bra treningstilbud i Tromsø, har Exolo og Feel24 valgt å slå seg på lag fra og med 01. juli 2022. Dette innebærer blant annet flere gruppetimer, instruktører, trenere og sentre til å trene på.

Feel24 kjøper Exolo, og driftes videre gjennom kjeden Feel24.
Flesteparten av instruktørene og PT`ene fra Exolo fortsetter videre sammen med Feel24.

Hva innebærer dette for deg som medlem?
Ditt medlemskap på Exolo vil fortsette som normalt under de samme betingelser som du har i dag, så lenge annet ikke blir varslet per e-post eller SMS.

Samtidig får du som medlem tilgang til samtlige 9 Feel24 sentere i Tromsø, og nesten 40 sentere i Nord-Norge, uten ekstra kostnad.

Feel24 har et stort og variert utvalg av gruppetimer hver dag i Strandgata og på Exolo, og dørene på våre sentere er døgnåpne 365 dager i året.

Betalingsavtalen din løper videre likt som tidligere, på avtalegiro eller faktura, og du trenger ikke foreta deg endringer her. Dersom noe må gjøres, kontakter vi deg per SMS eller e-post.

Vi har laget en oversikt nedenfor med en del informasjon og svar på spørsmål. Har du spørsmål utover dette, eller ønsker bistand på annen måte kan du nå oss på:

Feel24: strandgata@feel24.no
Exolo: post@exolo.no

Du finner også utfyllende informasjon om Feel24 på www.feel24.no

Endringer på Exolo
I juli går vi over til å fokusere på gruppetimer og personlig trening på Feel24 avdeling Exolo. Det betyr at de med medlemskap med gruppetrening kan delta på gruppetreningstimer på EXOLO og Feel24 Strandgata.

For de med medlemskap uten gruppetrening vil treningsutstyret på EXOLO bli flyttet til et annet Feel24 senter. Dette betyr at du har tilgang til, og kan bruke, alle våre 9 stykk Feel24 avdelinger i Tromsø, der du kan komme og gå som du ønsker.

Medlemskort og adgang på senterne
Fra 01. Juli vil du kostnadsfritt få tilgang til alle Feel24 sentrene i Norge, ved å laste ned Feel24-appen. Last ned og aktiver Feel24 appen på din telefon. Den vil fungere som ditt digitale adgangskort på Feel24 sentrene fra og med 01. Juli.
Mer informasjon om Feel24 Appen her: https://www.feel24.no/app/

Feel24 appen gir deg tilgang på alle Feel24 senterne i Tromsø, og ellers i Nord-Norge. Den samme appen gir deg oversikt over ditt medlemskap med betalinger, besøk og mye mer. Du kan også booke dine gruppetimer direkte via denne appen.
1. Foreløpig booker du gruppetimer på EXOLO i det gamle systemet. Vi vil gi deg beskjed når du skal bytte bookingsystem.
2. Gruppetimer på Tromsø Strandgata må bookes via Feel24-appen. Dette fungerer allerede fra 1. Juli. Dersom du ikke kan benytte App på telefonen så kan du møte våre ansatte i bemanningstiden på Strandgata, så hjelper vi deg med adgang til våre sentre og informasjon om booking av gruppetimer.

Bemanningstider på Strandgata finner du på: https://www.feel24.no/tromso-strandgata/
Vi kan også hjelpe deg med å aktivere appen som blir ditt digitale medlemskort.

PS: På Exolo benytter du din eksisterende EXOLO-nøkkel for å låse deg inn.

Medlemskap og månedspris
Ditt medlemskap løper som normalt med samme priser og betingelser som du har på Exolo i dag. Skulle det bli endringer på ditt medlemskap, mottar du en mail eller SMS om dette.

Et medlemskap gir deg tilgang på alle Feel24 senterne. Og du kan trene 24/7 på våre døgnåpne sentere. (7 av 9 sentere i Tromsø har døgnåpent tilgang).

Mer informasjon
Feel24 vil fortløpende sende ut relevant informasjon som er nyttig for deg som medlem. Men vi anbefaler at du følger Feel24 Strandgata på Facebook og Instagram for raske oppdateringer.

Se spørsmål og svar: https://www.feel24.no/kontakt/
Oversikt alle sentere du får tilgang til: https://www.feel24.no/sentre/
Info og veiledning app: https://www.feel24.no/app/
Om Feel24: https://www.feel24.no/om-feel24/
Personlig trenere og treningsveiledning: https://www.feel24.no/personlig-trener/

Som en ekstra bonus får alle Exolo medlemmer gratis tilgang på konkurransen:
«På tur med Feel24»
Her kan du delta allerede fra og med 01. Juli.
Les mer, og kom i gang her: https://www.feel24.no/pa-tur-med-feel24/

Vi i Exolo vil takke for din tillit til oss som treningssenter, samt håper og tror at du kommer til å trives videre med Feel24 i Tromsø!

Treningshilsen fra Exolo



Exolo

Exolo

Book time