fbpx

Individuell trening

Liker du best å trene på egenhånd?

På EXOLO tilbyr vi deg et nøye sammensatt utvalg av apparater og frivekter for individuell trening. Vi har markedets beste og mest avanserte styrke- og kondisjonsapparater, i kombinasjon med moderne informasjonsteknologi. Apparatene er utstyrt med et Wellness System, hvor du i stedet for et treningsprogram på papir får din personlige, digitale treningsnøkkel.

TRENINGSNØKKEL

Treningsnøkkelen fungerer som medlemskort, skapnøkkel og treningslogg. Det kan lagres treningsprogram på nøkkelen, og når nøkkelen settes inn i det respektive apparat vil treningsprogrammet ditt automatisk bli lastet inn på maskinen. Videre vil maskinen fortelle deg hva du skal gjøre, anbefalt vekt, avstand og antall repetisjoner. Selv om nøkkelen forteller deg hvilken vekt du skal bruke, kan du for eksempel legge til tyngre vekt om du føler deg ekstra sterk. Bruk av nøkkelen på treningsapparatene er valgfritt, men treningsnøkkelen kan gjøre det både enkelt og spennende for deg å følge din utvikling.

TRENINGSVEILEDNING

Hvis du tegner medlemskap på 12 måneder vil du få en gratis veiledningstime. Da vil en av våre Personlige Trenere vise deg hvordan nøkkelen fungerer på apparatene, hvordan du stiller inn apparatene, og hvordan du bruker nøkkelen til å loggføre egen trening. Hvis du ønsker ny veiledning etter en stund kan dette kjøpes hos en av våre Personlige Trenere.
Ta kontakt med oss i resepsjonen for å booke tidspunkt for veiledningstime.
OBS! Veiledningstime er ikke inkludert ved spesielle tilbud/kampanjer, men kan kjøpes hvis ønskelig. Ta kontakt dersom du er usikker på om veiledningstime er gjeldende for ditt medlemskap.

Ved ikke møtt til veiledning vil din gratis time utgå og du vil få en advarsel (mail) om uteglemmelse. Advarselen (noshow, på lik linje som gruppetime-advarsler) er aktiv i 21 dager før den automatisk blir slettet. Ønsker du å booke tid for ny veiledning vil den timen koste kr 300,-

SKREDDERSYDD TRENINGSOPPLEGG?

Hvis du har lyst å ta treningen til et nytt nivå, lære deg riktig teknikk, og/eller er nysgjerrig på bruk av vektstenger og manualer, anbefaler vi å investere i noen timer med Personlig Trener. Med utgangspunkt i dine mål og treningsbakgrunn, skreddersyr en PT ditt treningsopplegg.

Bare stikk innom for en treningsprat i et sunt og trivelig treningsmiljø!


Exolo

Exolo

Book time