fbpx

Events og arrangementer

EXOLO stiller opp på små og store arrangementer for å spre treningsglede!

Vi på EXOLO er en kreativ og engasjert gjeng som gjerne vil spre treningsglede til så mange som mulig. Vi er derfor lette å be når det skjer spennende ting i Tromsø by.

I 2017 arrangerte vi for eksempel spinningtime utendørs med Thor Hushovd som instruktør da Arctic Race of Norway gikk av stabelen i august. I oktober 2017 fikk vi hundrevis av mennesker til å hoppe, sprette og danse på Charlottenlund da vi ledet oppvarmingen på Rosa Sløyfe-løpet. Tidligere år har vi arrangert vår helt egen miniconvention på Scandic Ishavshotell med foredrag, gruppetimer og workshop med treningsekspert Martin Norum.

I 2018 har vi ledet Kari Traa sitt treningsevent «Urban Training» i samarbeid med Jobb og Fritid, og vi ledet oppvarmingen til aktivitetsfestivalen Charlottenlek. I tillegg gjentok vi suksessen fra i fjor og sto for oppvarmingen før Rosa Sløyfe-løpet var 30.september 2018.

Vi stiller gjerne opp på ditt arrangement, og har mange gode ideer å komme med 

Kontakt daglig leder Lill-Jorid Andreassen hvis du vil ha treningsglede på ditt arrangement! Telefon 918 65 288. E-post lill.jorid@exolo.no


Exolo

Exolo

Book time