fbpx

Ansatte

Lurer du på hvem de ansatte på Exolo er? Her er en presentasjon av buketten vår

Adele har vært instruktør siden tidenes morgen. Hun var klar hos oss på EXOLO da vi åpnet dørene i 2010. Adele har vært innom de fleste gruppetimene, men har nå fast yoga og crosstraning. Adele har en bred bakgrunn og liker alt fra ski til terrengsykling. Hun elsker å være aktiv, og er ikke den som takker nei til en utfording. Selv sier hun at hun trener for at kroppen skal være i stand til alt hun har lyst til. Om hun har lyst til å stå på ski, sykle i tøft terreng eller delta på alle gruppetimene på Exolo, ja da skal ikke dårlig form stanse henne. Det er noe vi som jobber med Adele merker ofte. Hun er den som tar ting på strak arm og stiller ofte opp som vikar på kort varsel om det trengs. Både medlemmer og kolleger er veldig glade for at hun alltid er så pratsom og livlig.

Ei energisk dame som elsker å pushe deg til å yte det lille ekstra som du har så godt av!

Hun har vokst opp i byens turnmiljø, men har også vært aktiv innen løping, orientering og triatlon sprint. Sistnevnte har hun en tredjeplass i NM fra! Familieliv og jobb har gjort at hun de siste årene har valgt å sentrere energien rundt det å være spinning- og styrkeinstruktør, og vi er veldig glade for at vi klarte å kapre henne inn til oss på Exolo og håper dere vil like å bli sprekere sammen med henne. Som hun sier: «Ingenting skjer med en passiv tilnærming – du må være offensiv skal det skje noe!»

Antonie startet sin karriere her i byen i 1989. Etter noen år i Tromsø flytta hun til Sortland hvor hun jobbet i flere år som daglig leder ved et treningssenter.

Hun har instruert alle typer timer i sal: Pilates, styrke, bosu, step, kickpuls, høypuls og god gammel aerobic, for å nevne noe. De siste årene har det blitt mer spinning- enn saltrening på henne da hun stortrives med å tråkke på til drivende rytmer

Elisabeth har lang erfaring som instruktør, og har undervist yoga i flere år. Yogaformen hun praktiserer er en freestyle Vinyasa variant, der flow, flyt, balanse, styrke, bevegelighet og avspenning står i fokus.

Finn Morten er utdannet fysioterapeut, og har jobbet på Exolo siden 2012. Han har drevet med trening hele livet – blant annet ski, sykling og løping. På Exolo finner du han som sykkelinstruktør.

Spinningtimene til Finn Morten kjennetegnes av godt humør, stemning i taket og de beste pophitsene. Han får deg til å svette – gi jernet – og ha det gøy samtidig!

 

 

 

 

 

 

 

 

Exolo. Foto: Marius Fiskum / www.mariusfiskum.noJon-Kristian har drevet med forskjellige treningsformer i mange år, som terrengsykling, løping, spinning og styrketrening. På Exolo har han vært med som instruktør siden starten, og har også vært personlig trener hos oss. PT-utdanningen har han tatt på Norges Idrettshøyskole.

Nå finner du Jon-Kristian på gruppetreninger innenfor styrke, CrossTraining og spinning, og sørger for at den rette musikken også er med og får opp pulsen. Han motiveres av å dele gleden, kunnskapen og engasjementet rundt trening og aktivitet med andre. Han trigges av utfordringer og hopper gjerne utenfor komfortsonen av og til – alt for å smitte sin treningsglede over på Exolos medlemmer.

Karin har holdt på meKarind aerobic i over 30 år, og har jobbet som instruktør og med trening både i Norge og i utlandet. I 1983 startet Karin opp med aerobic som en av de første i Norge, og har siden den tid tilegnet seg utrolige mengder med både utdanning, erfaring og inspirasjon. Hun har instruert i de fleste typer gruppetrening; zumba, spinning, styrketrening og aerobic i forskjellige varianter. I dag jobber Karin som universitetslektor i kroppsøving og idrett på Idrettshøgskolen ved UiT Norges arktiske universitet, samtidig som hun sprer energi og treningsglede i gruppetimer her på EXOLO.
 
Karin er ei utrolig blid, energisk og sprek dame som sprer godt humør med én gang hun trer inn døra på EXOLO. 

Lena har vært gruppetreningsentusiast siden 1986. Hun harIMG_1813 en variert bakgrunn, og har undervist i både aerobic, styrke, step, corebar, bosu og høypuls. Lena er sertifisert via Norges Gymnastikk- og Turnforbund og SAFE. Hun er utdannet lærer, og syns den pedagogiske bakgrunnen er nyttig i rollen som gruppetreningsinstruktør.

Før Lena kom til Tromsø i 1993 jobbet hun på et lokalt treningssenter i Harstad. I Tromsø kjenner mange henne fra Dance Studio, Studio 7 og SATS. På Exolo har hun vært med siden starten i april 2010.

Lena brenner for instruktørrollen, og røper at det skjer magiske ting i hodet og kroppen når musikken og headsettet kommer på. Hun elsker å pushe folk og å kjøre dem hardt, og får gåsehud når hun ser gløden og mestringen i ansiktet deres. – Det er det som driver meg, sier hun.

ZumbaLill-Jorid har vært en del av treningssirkuset så lenge at hun knapt nok husker når hun hoppet på karusellen. I barndommen drev hun med turn, drill og dans, før hun ble hekta på aerobic. Hun sertifiserte seg via Norges Gymnastikk- og Turnforbund i 1994. Fire år senere begynte hun å jobbe på SATS, hvor hun tok utallige kurs i regi av SATS-skolen. Hun har selv vært lærer både på SATS-skolen og for SAFE, og har kjørt flere kurs enn hun kan telle både i inn- og utland. I 2006 utdannet hun seg til personlig trener ved Norges idrettshøyskole.

I 2010 realiserte Lill-Jorid drømmen om å etablere sitt eget treningssenter.  – Exolo er min lille galskap som jeg elsker av hele mitt hjerte, forklarer hun. På Exolo er hun daglig leder, personlig trener og instruktør i sal og på sykkel.

Exolo-gründeren brenner for trening, og er lidenskapelig opptatt av at medlemmene på Exolo skal trives og ha det bra. Hun har en egen evne til raskt å finne ut hvilken treningsform som kan passe for den enkelte, og gir jernet for at alle skal kunne nå de mål de setter seg for treningen. Om hun har aldri så mye å gjøre utenom har hun alltid tid til medlemmene på Exolo. – Omså tar jeg kvelden eller natta til hjelp. Medlemmene først, bedyrer hun.

Linda jobber som Personlig Trener, instruktør og resepsjonist hos oss. Hun har en bachelorgrad i Idrett, Fysisk aktivitet og Helse fra folkehøyskolen på Vestlandet, og tok sin utdannelse som Personlig Trener i 2017.

Fysisk aktivitet har alltid vært en naturlig del av livet til Linda. Hun er glad i styrketrening, friluftsliv og er ivrig på ski, alpint og snowboard. Hun har også spilt fotball i flere år og har et bredt grunnlag.

Linda er opptatt av at treningen utføres med god teknikk slik at treningsøkten blir mest mulig effektiv og at en unngår skader. Hun har kompetanse innen helsefremmende-, forebyggende- og rehabiliterende trening, samt slynge- og idrettspesifikk trening.
Linda liker tøff styrketrening i høyt tempo, og ønsker at du skal oppnå mestringsfølelse når du er med på hennes timer.

Linn har drevet med turn og dans hele barne- og ungdomstiden, og har trent gruppetrening siden hun var 15. Hun tok instruktørkurs i 2009, utdannet seg til personlig trener i 2011 og i 2016 tok hun bachelor i ernæringsfysiologi.

Da Exolo åpnet dørene i april 2010, var Linn allerede på plass. I dag møter du henne som personlig trener, kostholdsveileder og som gruppetreningsinstruktør i sal. Hun er instruktør på både BodyBoost, slyngetrening og styrke.

Linn er alltid i godt humør. Hun er flink til å se mennesker og til å trekke frem det positive i alle situasjoner. Du syns kanskje hun ser liten, søt og uskyldig ut? Vel, hun er ikke redd for å pushe og klarer alltid å få deg til å gi det lille ekstra!

Marielle er en av solstrålene i resepsjonen på EXOLO. Hun møter deg alltid med et smil, og klarer nok å lysne opp en ellers litt grå dag hvis du skulle ha det en gang.

Hun er også personlig trener med fordypning i rehabilitering for muskel og leddsykdommer, og du finner henne i tillegg som instruktør på blant annet sykkel, styrke og balanse timer.

Marielle er alltid positiv, ambisiøs og sulten på å lære nye ting. Hun tar nye utfordringer på strak arm, og brenner for å gjøre hverdagen lystbetont for alle rundt seg.

Signor har syklet i 12 år, er leder i Tinden J Cycleklubb, kjører klubbspinn og nå er han også sykkelinstruktør på EXOLO. Dere vil kunne finne han på timeplanen som vikar og med POP UP-timer. Intervalltimene hans er fylt med masse frisk musikk og kanongod stemning!

Stig – eller «hulken» som han liker å kalle seg – er vår potet. Han kan alt og gjør det meste på huset. Skifter Stig_kollasjlyspærer, måker (mye) snø og er ellers en problemløser om det trengs. Han er vår vaktmester som alltid møter folk med et smil og det er umulig å ikke bli smittet av hans gode humør.

Stig har spilt fotball siden den tiden ballen ble oppfunnet. Han er medlem av sykkelteamet TJ og skryter gjerne over at han knakk foten en gang da han spilte innebandy. Stig jobber også som brannmann, og derfor er det viktig at formen er god. Han sier imidlertid at hovedgrunnen til å trene er for å «ete» nøyaktig hva han vil.

Stig er gift med vår sjef, Lill-Jorid. Sjefen sier selv at Stig er en stor grunn til at dørene kunne åpne på exolo i 2010. Han bidrar også mye til at de kan holdes åpne, for når Stig har vært bortreist ligger det alltid lange lister med nye gjøremål for å ønske han velkommen tilbake. Ikke si det til han, men vi klarer oss (nesten) ikke uten han.

Vi tuller og tøyser nok mye med Stig, men bak ryggen kaller vi han for SuperStig og er veldig glade i han. Han stiller alltid opp for andre – både på jobb og fritiden. Han stiller opp med henger, flyttehjelp, reparering av biler og gode råd. Mannen kan ALT. Vi lover deg at er det noe ikke SuperStig fikser – kan ingen fikse det.

Tim begynte som instruktør hjemme på Finnsnes i 1996 på Finnsnes Trim og Helse,og tok samtidig SAFE-utdannelsen innen gruppetrening. Etterhvert flyttet han til Tromsø for å studere, og jobbet som instruktør både på Studio 7 og SATS. I 2010 ble han med videre til EXOLO, og det er vi veldig glade for. Han tar jevnlig kurs, og holder seg faglig oppdatert for å gi best mulig timer til våre medlemmer.

Tim er gruppetreningsinstruktør for både step, bosu, sykkel, styrke og slynge. Step er den treningsformen som ligger hjertet hans aller nærmest, og stepkassen har fulgt han helt siden han begynte som instruktør. Men bli ikke overrasket om han plutselig finner på å kjøre tematimer med disco!

Tim mener det er oppskrytt å være negativ, og lever etter å motivere og pushe medlemmene på en positiv og riktig måte. En treningstime med Tim betyr mange smil og mye energi – du blir garantert glad og svett!

Tone startet med spinning på et lokalt treningssenter i Narvik, før hun flytttet til Trondheim og jobbet ved SATS der i 1998-1999. Sertifiserte seg som sykkelintruktør i 1998. Flyttet til Tromsø i 1999, og fortsatte i SATS-kjeden i flere år. Har syklet styrkeprøven flere ganger, og drevet med aktiv sykling og deltatt på lokale ritt de siste årene.

I 2010 begynte Tone som spinninginstruktør på Exolo. Her har hun fast sykkel intervall på tirsdager. Hun har også langkjøringstimer.

Tone er engasjert og positiv! Liker å pushe andre, motivere og fremme treningsglede. Hun har fokus på god stemning, trygghet, riktig sykkelteknikk, musikk med trøkk, og at det skal være gøy på timene. Alle skal føle seg inkludert.


Exolo

Exolo

Book time