fbpx

Medlemsfordeler

Et medlemskap på Exolo gir mange fordeler! Vi jobber hele tiden for at våre medlemmer skal trives og ha det bra. Vi har derfor gode medlemsfordeler å tilby, men jobber hele tiden med å skaffe flere. Følg med her!

Smørtorget kaffe og mat

EXOLO-medlemmer får 25 % rabatt hos Smørtorget.

Smørtorget er en inspirerende og hyggelig café med god atmosfære, midt i hjertet av SMØRTORGET omkranset av kunstnere, galleri, design og retro/bruktbutikk.

Her kan du nyte deilige lunchretter som toaster, supper og vår hjemmelagde populære havregrynsgrøt med nøtter og bær! Vi kan også friste med ekte smørkringler, hjemmelagde kaker og bakverk, økologiske drikker og smoothies.

Torshov Sport TromsøTorshov_sport

Torshov Sport Tromsø tilby EXOLO-medlemmer 15 % rabatt på klær og sko. Du kan også få gratis fotanalyse, slik at du finner den skoen som er perfekt for deg! Du finner Torshov Sport i Heiloveien 6.

Medlemsbevis

Flere av våre samarbeidspartnere krever at du viser et bevis på ditt medlemskap på EXOLO for å kunne benytte deg av medlemsfordelene. Din Wellness-nøkkel er ditt medlemsbevis, men hvis du henvender deg til resepsjonen kan du også få et få et kort som beviser ditt medlemskap.


Exolo

Exolo

Book time