fbpx

Personlig trening

Trenger du noen som pusher og motiverer deg?

En Personlig Trener (PT) hjelper deg å nå dine mål gjennom trening, enten det er å bli sterkere, få bedre utholdenhet eller lære god og riktig teknikk. I tillegg er det noen av våre PT’er som vil kunne gi deg gode ernærings- og kostholdsråd, samt hjelpe deg opp/ned i vekt hvis ønskelig.

Lær mer om trening, få mer overskudd, motivasjon for å trene, bedre resultat og få raskere fremgang!

Les om våre PT’er for å se hvem som passer for deg!

lill.jorid@exolo.no   918 65 288

Utdanning
 • Personlig trener, Norges Idrettshøgskole 2006
 • Personlig trener 2 (videreutdanning), Norges Idrettshøgskole 2006
 • Kostholdsveileder, Norges Idrettshøgskole 2007

Som daglig leder på EXOLO har jeg ansvaret for den daglige driften av senteret. Jeg brenner for trening og for å dele min treningsglede med andre! Jeg er instruktør på gruppetimer og jobber også som personlig trener.

Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 1998 og har både instruert på gruppetimer og undervist/kurset andre instruktører i det å lede en gruppetime. Jeg har vært med på å starte opp tre av byens treningssentre og har hatt både administrativt og faglig ansvar innen daglig drift og gruppetrening.

Jeg har flere kurs innen gruppetrening og personlig trening: fitnessinstruktør, gruppetreningsinstruktør sal, gruppetreningsinstruktør sykkel, trening for gravide, mor/barn trening, core-trening, styrketrening, BOSU-trening, kampsport, pilates, aerobic og fitness ball.

Jeg har med andre ord en bred bakgrunn og kan hjelpe deg med å nå de målene du måtte ha! Mitt mål er at treningen skal være funksjonell, målrettet og gøy!

linda.kramvik@exolo.no     415 17 614

Utdanning
 • Bachelorgrad i Idrett, fysisk aktivitet og helse, Høgskulen på Vestlandet 2017
 • Personlig trener, Høgskulen på Vestlandet 2017

Kompetanse innen blant annet:
– Helsefremmende-, forebyggende- og rehabiliterende trening.
– Fysisk aktivitet og folkehelse.
– Tilrettelagt trening ved spesielle behov.
– Tilrettelagt trening for eldre.
– Riktig trening med fokus på teknikk.
– Slyngetrening.
– Spesifikk/målrettet trening knyttet opp mot en idrett/aktivitet eller et yrke.

Hvis mye av tiden går til å sitte hjemme på sofaen, om du sliter med ulike plager (rygg, knær, skulder etc.), eller om du drømmer om å få en litt sterkere/strammere kropp, så må du ikke nøle med å ta kontakt med meg! Jeg som PT kan hjelpe deg med å sette opp en god treningsplan tilpasset deg og dine forutsetninger. Min intensjon er å vise deg at trening er gøy, givende og trygt, og at vi sammen kan nå dine mål uansett utgangspunkt.

Trening og fysisk aktivitet har alltid vært en stor interesse hos meg. Jeg brenner for styrketrening, og jeg er svært glad i friluftsliv, ski, alpint og snowboard, i tillegg til at jeg har spilt fotball i flere år. Gjennom min kompetanse, erfaring og utdannelse har jeg svært lyst til å hjelpe nettopp deg til å nå dine mål, og å oppleve treningsglede. I tillegg vet vi at fysisk aktivitet er helsefremmende og en viktig del av en sunn livsstil, og det er aldri for sent å starte!

Ta kontakt og vi kan sammen overvinne dørstokkmila!

marielle@exolo.no  40075389

Utdanning
 • Personlig Trener,  Akademiet for Personlig Trening 2018
 • Rehab Trener, Akademiet for Personlig Trening 2018

Jeg er interessert i at uansett utgangspunkt i helsen så skal det være mulig å trene, og finne riktig treningsform som vil gi bedring i helse og mestringsfølelse. Mitt mål er å gjøre treningen så enkel og effektiv at til tross for eventuelle helseutfordringer så blir den gjennomførbar. Mener også at fysisk og psykisk helse går hånd i hånd, slik at treningsglede vil kunne gi deg livsglede også!

Gjennom egne skader og sykdom stiller jeg sterkt på erfaring med rehabiliteringstrening. Jeg har valgt å ta videreutdanning innen rehabiliteringstrening, som har fokus på muskel- og leddsykdommer.

Har du skader eller sykdom, eller har hatt det tidligere og er usikker på hvordan du skal komme deg i gang på trening, ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Jeg kan hjelpe deg å finne riktig måte å trene på for å bygge deg sterkere og komme tilbake etter skader, eller hvordan trene sammen med eventuelle begrensninger som helsen din gir deg.

I tillegg til å være personlig trener så finner du meg både smilende i resepsjonen og som instruktør på timer. Frister det å trene sammen med meg er det bare å ta kontakt!

linn@exolo.no   415 51 306

Utdanning
 • Personlig Trener,  Active Education 2011
 • Ernæring og Kostholdsveiledning,  Active Education 2011
 • Bachelor i ernæringsfysiologi, Bjørknes Høyskole 2016
Kurs
 • Traineekurs gruppetreningsinstruktør, SATS 2009
 • TRX Suspension Training (slyngetrening), Gymline Norge 2012
 • Corebar grunnkurs + videregående kurs, 2012
 • Catslide grunnkurs + videregående kurs, 2014

Jeg har jobbet som personlig trener på Exolo siden august 2011, og har min bakgrunn fra turn og dans. Jeg har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2009, og er også å se i resepsjonen på Exolo.

Jeg er allsidig som PT og kan hjelpe deg med treningen enten du trenger en kickstart på treningen, opptrening etter skade, å ta treningen din videre til neste nivå eller du vil trene deg opp mot en spesifikk idrett. Jeg sikrer at treningen blir riktig og mest mulig effektiv i forhold til dine forutsetninger og mål. Jeg er personlig stor fan av slyngetrening og bruker gjerne slyngen som hjelpemiddel for å gi deg en utfordrende, effektiv (!) og annerledes treningsøkt!

Med min spesial-utdanning som ernærings- og kostholdsveileder kan jeg gi deg spesifikke råd og enkle tips om hvordan du kan få en sunnere hverdag, og jeg kan hjelpe deg med å gå ned i vekt ved å kombinere et sunt kosthold med en aktiv livsstil. Kostholdsveiledningen inngår som en del av PT-timene, og hvor mange timer kostholdsveiledning du skal ha bestemmer du selv.

 

Vi kan dessverre ikke garantere at din ønskede PT har ledig kapasitet på ønsket tidspunkt.

Interesseskjema PT

Har du noen spørsmål angående personlig trening? Fyll inn informasjonen under så tar en personlig trener kontakt med deg
 • Har du et spesifikt mål du ønsker å oppnå? Har du noen skader/plager som må tas hensyn til? Kan du trene med PT på morgen, dagtid, ettermiddag eller kveld? Etc.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

 


Exolo

Exolo

Book time