fbpx

Det er enkelt å bli medlem

Vi har ulike typer medlemskap og noe for enhver smak. De fleste av våre medlemskap har 12 måneders bindingstid, men vi tilbyr også et eget medlemskap uten bindingstid.

Trykk HER for å kjøpe medlemskap

Imens kan du kose deg med litt av vår treningsglede:

Hos EXOLO har vi god variasjon innenfor gruppetrening i sal og på sykkel. Vi har dessuten egen styrke- og kondisjonsavdeling. Som medlem kan du benytte deg av senteret så mye du ønsker i  mellom kl 06.00 og 00.00 – alle dager – hele året!

Nøkkel

EXOLO-nøkkelen koster kr 300 og brukes til følgende:

  • Låse deg inn på senteret når resepsjonen er ubemannet
  • Er ditt medlemskort – du registrerer deg med den hver gang du er her
  • Låser garderobeskap
  • Er din personlige treningsdagbok – treningsprogrammer kan lagres på nøkkelen og du kan følge med på utviklingen

Aldergrense

Du kan bli medlem på EXOLO året du fyller 15 år. Alle under 18 år må ha samtykke fra foresatte. Foresatte må være med til EXOLO når man oppretter medlemskap for å signere kontrakten, og avtalegiro må stå i foresattes navn.

Prisjusteringer

Ved kampanjer gjelder kampanjeprisen de første 12 månedene. Etter dette vil prisen justeres. EXOLO forbeholder seg også retten til å foreta generelle prisjusteringer på bakgrunn av økte drifts- og lønnskostander opptil hver 6. måned.

Lyst å prøve Exolo en gang først?

Exolo tilbyr 1 gratis prøvetime til alle som vurderer å bli medlem hos oss. Kriteriene er at du må ha bostedsadresse i Tromsø, og at prøvetimen må gjennomføres innenfor bemannede åpningstider. Du kan selv velge om du ønsker å bruke prøvetimen på egentrening i studio, eller om du vil delta på en gruppetime. Er du mellom 15-18 år må prøvetimen være gruppetime, eller gjennomføres sammen med en foresatt.

Ta kontakt på forhånd for å avtale tidspunkt for prøvetime!
Ring 776 56600 eller send en epost til post@exolo.no.


Exolo

Exolo

Book time