fbpx

Gruppetimer

NB! Timene varer i 55 min hvis ikke annet er presisert. Ved drop-in kan du betale kr 200,- for å trene valgfri gruppetrening eller egentrening, uten å være medlem på EXOLO.

Dette er en time med fokus på balanse, hvor du jobber med både kjernemuskulatur og koordinasjon. Denne timen er for alle nivåer. Timen er inspirert av yoga, pilates, tai chi, chi gong og dans.

BodyBoost er en time med 25 minutter pulstrening og 25 minutter styrketrening. Timen passer for deg som liker litt trinn og enkle koordinasjoner. På pulsdelen settes enkle trinn og kombinasjoner sammen til kondisjonslåter som får god fart på pulsen. Timen legges opp slik at alle får en utfordring, uansett treningstilstand. Timen passer derfor til både utrente og trente. På styrkedelen brukes enkle hjelpemidler som vektskiver, matte og egen kroppsvekt. Vi legger fokus på teknikk slik at det gir deg effekt ved å bruke de største muskelgruppene.

Utfordrende kondisjon-, styrke- og balansetrening på bosuball. Kondisjonsdelen utføres med enkle trinnkombinasjoner og stiller litt krav til koordinasjon. Som pause mellom pulstoppene trener du balansetrening og styrke med bosuballen som hjelpemiddel. Dette er timen som har alt, og passer for deg som liker tøff trening.

 

Enkel og effektiv kondisjons- og styrketrening i sirkel. Du jobber på ulike stasjoner med hjelpemidler som vektstang, vektskiver, stepkasse, bosu og egen kroppsvekt. På de ulike stasjonene trener du både styrke, puls, kjerne og balanse. Dette er en hard time for deg som liker det tøft og effektivt! Timen stiller ingen krav til koordinasjon.

 

Fra tid til annen kjører vi EVENT-timer. Dette er timer som ikke er fast på timeplanen, men som er satt inn i en kort periode eller bare noen få ganger.

 

 

ExoloPluss er våre gruppetimer tilpasset deg som er godt voksen! Timene foregår med litt lavere tempo, litt lavere volum på musikken og har fokus på bevegelsesglede! Det er ingen aldersgrense – verken nedre eller øvre – for å delta på timene.

ExoloPluss Sal er en 55-minutters lang gruppetime med kondisjon, styrke, balanse og bevegelighetstrening i en pakke.
Timen settes sammen av lette trinnkombinasjoner hvor du selv bestemmer intensiteten, før vi jobber videre med styrketrening med egen kroppsvekt, strikker eller manualer. Vi avslutter timen med fokus på kjernemuskatluren, balanse og bevegelighet.

ExoloPluss Slynge er en 45-minutters lang gruppetime hvor du trener styrketrening med slynger. Slynge er en skånsom og effektiv måte å trene på hvor du kun jobber med egen kroppsvekt som belastning. Du kan enkelt justere selv hvor tungt det skal være.

HIIT står for High Intensity Interval Training, og består av høy-intensive styrketreningsintervaller. Timen er en veldig effektiv time da du får trent både styrketrening og kondisjonstrening i en og samme økt! For å få gevinsten av HIIT økten er målet at du skal ta deg helt ut, og tvinge pulsen opp mot maks!

En gøy time som gir deg mye treningseffekt på kort tid!

Langkjøring er en lengre spinningtime på 90 eller 120 minutter. Intensiteten her er roligere enn på kortere timer, og passer derfor fint både for nybegynnere og erfarne spinnere. Langkjøring er et must for deg som ønsker å forbedre utholdenheten, fordi denne treningsformen øker hjertets pumpekapasitet og musklenes evne til å utnytte oksygenet effektivt. I tillegg gir langkjøring høy forbrenning både underveis og etter økten, og kan på sikt bedre kroppens evne til å forbrenne fett i stedet for karbohydrater.

En dansetime med trinn og kombinasjoner til fengende musikk og rytmer. Du Exolo. Foto: Marius Fiskum / www.mariusfiskum.notrenger ingen forkunnskaper for å delta. Mest av alt er dette gøy, og man glemmer helt tid og sted når man drømmer seg bort i rytmene!

Vi bruker TRX-slynger og trener styrke, balanse, kjernemuskulatur og kondisjon. Her bruker du egen kroppsvekt som belastning. Timen passer for både trente og utrente.

 

En morsom og utfordrende dansetime på stepkasse. Her er det trinnkombinasjoner og utfordringer til deg som liker koreografi. Passer for deg som har trent step og dans før.

En time hvor du bruker stepkasse som ekstra drahjelp til å løfte intensiteten! Timen kjøres med enkle trinn og kombinasjoner som effektivt øker pulsen. Du arbeider etter intervall-prinsippet og veksler mellom pulstrening på step og styrketrening med vekter. Her har du virkelig sjansen til å «svette spiker» (om du vil), og timen passer for deg som liker harde timer og litt trinn.

En basistime med styrketrening med hjelpemidler som stang, vektskiver, bosu, strikk og matter. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med. Du får grundig forklaring på hvordan øvelsene utføres, og individuell veiledning gis dersom det trengs. Timen stiller ingen krav til koordinasjon.

Kondisjonstrening på spinningsykkel. Vi har timer som varer 25. 45, 55, 75 og 90 minutter og noe for enhver smak. Med Activio-systemet følger du med på pulsen din underveis i timen og får veiledning fra instruktøren om hvilken pulssone du skal ligge i.

 

SykkelIntervall er en 55 minutter lang spinningtime hvor du arbeider etter intervallprinsippet og veksler mellom høy og lav intensitet. Intervalltrening er spesielt effektivt for å øke utholdenheten, i tillegg til at du svir av kalorier og har det gøy! SykkelIntervall passer for deg som har syklet litt før.

Mental og fysisk trening på styrke, balanse og bevegelighet.

DYNAMISK YOGA: En time på 55 minutter der du får fin flyt gjennom de klassiske yogaøvelsene. Du blir sterkere, mer bevegelig, får økt blodsirkulasjon og kanskje litt mindre stresset. Passer for deg som vil lære grundig teknikk og bruke yoga som fysisk trening.

Yoga 75: En roligere time på 75 minutter med fokus på å slippe spenning i kroppen og kjenne at du klarer å slappe helt av. Timen både starter og avslutter med avspenning, passer for alle.

 


Exolo

Exolo

Book time