fbpx

Bookingregler

NY TIME

Gruppetimer kan bookes tidligst 7 dager før timen finner sted, og timene slippes 2 timer før dagens gruppetime starter.

AVBESTILLING

Du kan avbestille gruppetreningstime i sal eller på sykkel inntil 3 timer før start.

*Gruppetimer som starter kl 06:45 på morgenen må man avbestille senest kl 22:00 dagen før gruppetimen skal starte. Dette for å kunne gi de på ventelisten en mulighet til å få beskjed tidligere om at de har fått plass.

OPPMØTE

Du må møte senest 5 minutter før gruppetreningstimen (sal/sykkel) starter for å registrere din ankomst i «kiosken».
Obs! Når det er mindre enn 5 minutter igjen til timen starter og du ikke har registrert din ankomst, vil du miste din plass på listen og personer som står på eventuell venteliste kan ta din plass. Hvis plassen enda er tilgjengelig må du booke deg inn på nytt ved å pipe i kiosken og trykke «Book» på høyresiden på skjermen.

IKKE OPPMØTE

Hvis du ikke møter til time eller glemmer å avbestille inntil 3 timer før start vil du få en advarsel (mail) om uteglemmelse. Advarselen (noshow) er aktiv i 21 dager før den automatisk blir slettet. Hvis du får 3 aktive advarsler vil du få bookingsperre, og vil da miste muligheten til å booke timer via internett. For å booke timer må du da ta kontakt med resepsjonen på EXOLO. Bookingsperren blir opphevet så snart den første advarselen din går ut (21 dager etter at du fikk den). Merk at du da fortsatt har 2 aktive advarsler, så ved ny advarsel vil du igjen bli bookingsperret.

NOSHOW – GITT GRUNNET FOR SEN AVMELDING

Hvis man booker seg av timen når det er mindre enn 3 timer igjen til timen starter vil man uansett få noshow (advarsel).

UTSTYR

Det er ikke mulig å ringe oss før en gruppetime for at vi skal holde av utstyr, dette må medlemmene selv ordne ved oppmøte.


Exolo

Exolo

Book time