fbpx

Oppdatert informasjon f.o.m august 2022

I et ønske om å styrke et allerede bra treningstilbud i Tromsø, har Exolo og Feel24 valgt å slå seg på lag fra og med juli 2022. Dette innebærer blant annet flere gruppetimer, instruktører, trenere og sentre til å trene på.

Fra og med august 2022 gjelder ordinære priser på Feel24, og dersom du har hatt en høyere eller lavere pris på ditt exolo-medlemskap, justeres denne nå til ordinær pris hos oss:

* 499,- mnd. for gruppetimemedlemskap

* 399,- mnd. for ordinært medlemskap

* Ingen bindingstid (1 mnd. oppsigeselstid utover inneværende

fakturaperiode)

* Tilgang til alle Feel24 sentrene i Tromsø 24/7, 365 dager i året

* Inkluderer Feel24 Appen som gir deg tilgang til alle våre Feel24 sentere i hele kjeden – fra september 2022 vil du også benytte Feel24-appen for adgang på Exolo

  Praktisk informasjon:

Skap: våre sentre har skap som låses med hengelåser, eller via Feel24-app på din telefon. På Strandgata må du huske å ta med din egen hengelås (se i slutten av innlegget for illustrasjon).

Betaling: Betalingsavtalen din løper videre likt som tidligere, på avtalegiro eller faktura, og du trenger ikke foreta deg endringer her.

Dersom noe må gjøres, kontakter vi deg per SMS eller e-post fortløpende.

Gruppetimer: Exolo fortsetter med gruppetimer, mens studiotrening må gjennomføres på et av våre andre sentre i Tromsø. Du kan også benytte gruppetimer på Strandgata.

Trenger du hjelp til hvordan du benytter ditt nye treningssenter eller har du andre henvendelser, er det bare å ta kontakt på strandgata@feel24.no eller post@exolo.no, eller dra innom i vår bemanningstid.

Bemanningstidene til ditt nærmeste senter finner du på www.feel24.no/sentre/

Vi ønsker deg en fin og sprek høst i vente med oss!

Vennlig hilsen,

Feel24 Tromsø/Exolo

Under ser du hvilke hengelåser passer på skapene i strandgata, de ligger ved siden av et vanlig innpasserings kort for sammenligning.
(trykk på bildet for å se en større versjon).Exolo

Exolo

Book time