fbpx

Kostholdsveiledning

En kostholdsveileder kan hjelpe deg med å analysere ditt kosthold, sette opp en kostplan eller å hjelpe deg med å få i deg nok av de viktige næringsstoffene

Vår kostholdsveileder Linn har en bachelor i ernæringsfysiologi og jobber kombinert som personlig trener og kostholdsveileder. Hos henne kan du kjøpe en pakke med PT-timer og bruke noen timer på trening og noen timer på kostholdsveiledning, eller en ren kostholdspakke. Her kan vi sammen skreddersy ditt opplegg og fordele timene slik det er hensiktsmessig.

En kostholdsveileder kan hjelpe deg med dine mål om et sunt og variert kosthold, vektreduksjon, et hjertevennlig kosthold med tanke på blodtrykk og kolesterol, å sikre at du får i deg nok av de viktige næringsstoffene, eller hvilke som helst andre ønsker du måtte ha.

En pakke med tre timer kostholdsveiledning koster kr 1990,- (inkludert bodyscanning). Hvis du ønsker noen treningstimer også kan du kjøpe en PT-pakke på for eksempel 5 timer for kr 3465,- og bruke noen av disse timene på trening og noen på kosthold.

Mer om Linn

linn@exolo.no   415 51 306

Utdanning
  • Personlig Trener,  Active Education 2011
  • Ernæring og Kostholdsveiledning,  Active Education 2011
  • Bachelor i ernæringsfysiologi, Bjørknes Høyskole 2016
Kurs
  • Traineekurs gruppetreningsinstruktør, SATS 2009
  • TRX Suspension Training (slyngetrening), Gymline Norge 2012
  • Corebar grunnkurs + videregående kurs, 2012
  • Catslide grunnkurs + videregående kurs, 2014

Jeg har jobbet som personlig trener på Exolo siden august 2011, og har min bakgrunn fra turn og dans. Jeg har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2009, og er også å se i resepsjonen på Exolo.

Jeg er allsidig som PT og kan hjelpe deg med treningen enten du trenger en kickstart på treningen, opptrening etter skade, å ta treningen din videre til neste nivå eller du vil trene deg opp mot en spesifikk idrett. Jeg sikrer at treningen blir riktig og mest mulig effektiv i forhold til dine forutsetninger og mål. Jeg er personlig stor fan av slyngetrening og bruker gjerne slyngen som hjelpemiddel for å gi deg en utfordrende, effektiv (!) og annerledes treningsøkt!

Med min spesial-utdanning som ernærings- og kostholdsveileder kan jeg gi deg spesifikke råd og enkle tips om hvordan du kan få en sunnere hverdag, og jeg kan hjelpe deg med å gå ned i vekt ved å kombinere et sunt kosthold med en aktiv livsstil. Kostholdsveiledningen inngår som en del av PT-timene, og hvor mange timer kostholdsveiledning du skal ha bestemmer du selv.


Exolo

Exolo

Book time