fbpx

Superman Stig

Stig eller «hulken» som han liker å kalle seg er vår potet. Han kan alt og gjør det meste på huset. Skifter lyspærer, måker (mye) snø og er ellers en problemløser om det trengs. Han er vår vaktmester, men er kanskje mest kjent for alle veiledningene han har med både nye og gamle medlemmer. Han møter alltid folk med et smil og det er umulig å ikke bli smittet av hans gode humør.

Stig har spilt fotball siden den tiden ballen ble oppfunnet. Han er medlem av sykkelteamet TJ og skryter gjerne over at han knakk foten en gang da han spilte innebandy. Stig jobber også som brannmann, og derfor er det viktig at formen er god. Han sier imidlertid at hovedgrunnen til å trene er for å «ete» nøyaktig hva han vil.

Stig er gift med vår sjef, Lill-Jorid. Sjefen sier selv at Stig er en stor grunn til at dørene kunne åpne på exolo i 2010. Han bidrar også mye til at de kan holdes åpne, for når Stig har vært bortreist ligger det alltid lange lister med nye gjøremål for å ønske han velkommen tilbake. Ikke si det til han, men vi klarer oss (nesten) ikke uten han.

Vi tuller og tøyser nok mye med Stig, men bak ryggen kaller vi han for SuperStig og er veldig glade i han. Han stiller alltid opp for andre – både på jobb og fritiden. Han stiller opp med henger, flyttehjelp, reparering av biler og gode råd. Mannen kan ALT. Vi lover deg at er det noe ikke SuperStig fikser – kan ingen fikse det.

10 kjappe spørsmål

1. Kallenavn?

Tjukken (Av guttan på brannstasjon) 

2. Når (og hvor) er du i ditt rette element?

Sommer, aktivitet, trening, sykle

3. Beste treningslåt?

Stillheten!

4. Tre ting du ville tatt med på en øde øy?

Hørselvern, Lill, pose smågodt

5. Morsomste treningsminne?

Sykkelturene på vårparten i Spania

6. Hvilken superkraft ville du hatt?

Æ e jo hulken!

7. Største kjendisforelskelse?

Kari Bremnes

8. Dårligste uvane?

Har litt temperament

9. Kjøkkenspesialitet?

Kake! (Og vi som har smakt banankaken hans kan skrive under på det!)

10. Hva er din guilty pleasure?

Sol, sommer, mat og drikke 

Exolo

Exolo

Book time