fbpx

Instruktør Marielle

Navn: Marielle Elisa Ludvigsen
Jobb: Personlig trener, resepsjonist og instruktør på EXOLO
Rolle på Exolo: Har en finger med i spillet på det meste, men som instruktør finner du meg som oftest på spinning og balanse-timer ;)

1. Beste treningslåt:
– Det varierer veldig, men de tre som blir hørt på mest for øyeblikket er: Avenged Sevenfold med Welcome to the Family, Zola Blood med Islands og Woodkid med Run Boy Run

2. Favorittype trening: 
– Balanse og intervall

3. Favorittøvelse: 
– Båten

4. Hva gjør du for å holde treningsmotivasjonen oppe: 
– Varierer treningen, prøver nye ting og å går ut av komfortsonen. Alltid artig å gå på en gruppetime som jeg ikke har prøvd før for å få inspirasjon eller for å få hjelp til å pushe meg selv.

5. Favorittmat etter trening:
– Cottage cheese med pesto

6. Guilty pleasure:
– Litago!!

7. Hva er ditt treningsmål for høsten:
– Er ikke et treningsmål egentlig, men det er relatert til treningen min; har et stort mål om å slutte å prate så mye når jeg trener, er kronisk skravlebøtte og det gjør at jeg har litt for lange pauser ;-)

8. Hva er den beste grunnen til å trene:
– Bedre helse, uten tvil.

9. Hva gjør du for å restituere:
– Går tur i skogen med hunden min eller strikker

10. Beste tips for å lykkes med treningen:
– Kontinuitet! Hold det gående hvor enn stor den dørstokk-milen er. Det er en utrolig god og billig investering for helsen din.
Føler du at du ikke har tid til å trene, så tenk på dette: Prioriterer du trening 3 ganger i uka så utgjør det kun 1,8 prosent av tiden din, de aller fleste av oss bruker mer tid foran en TV eller på sosiale medier. Har du ikke tid så TAR du deg tid. Den investeringen vil virkelig lønne seg i form av god helse og  forhøyet allmenntilstand, som igjen vil kunne gjøre deg mer effektiv på alt annet du gjør slik at du faktisk ender opp å tjene inn den tiden du har brukt på treningen.

Exolo

Exolo

Book time