Grønnsaker – brokkolibuketter, paprika og spinat
120 g skinke
5 egg
2 ss kesam
Krydder (salt, pepper, aromat, grovkverna chilli og hvitløk)
0,5 ts bakepulver
Visp sammen egg, kesam, krydder, bakepulver og spinat i en bolle. Fordel skinke og resten av grønnsakene i formene, hell over eggeblandingen og strø over siste resten av skinke og grønnsaker på toppen. Steik midt i ovnen på 175 grader i 20-25 minutt, litt ettersom hvor store de er.
Oppskrift gir 6-8 stk
Tips:
-Bruk gjerne kokosmelk istedenfor kesam for melkefri variant.
-Prøv deg fram med ulike grønnsaker, kjøtt, bønner, fisk, ost, krydder for å få andre smaker.
-Oppbevar muffinsene i en tett boks i kjøleskap, holder seg i 3-4 dager.
Muffinsene er like gode kalde som varme, og passer like godt som frokost, lunsj, mellommåltid og kveldsmat.
Oppskrift er inspirert av: godt.no, melk.no, matprat.no