fbpx

Instruktør Lill-Jorid

Folk

Lill-Jorid har vært en del av treningssirkuset så lenge at hun knapt nok husker når hun hoppet på karusellen. I barndommen drev hun med turn, drill og dans, før hun ble hekta på aerobic. Hun sertifiserte seg via Norges Gymnastikk- og Turnforbund i 1994. Fire år senere begynte hun å jobbe på SATS, hvor hun tok utallige kurs i regi av SATS-skolen. Hun har selv vært lærer både på SATS-skolen og for SAFE, og har kjørt flere kurs enn hun kan telle både i inn- og utland. I 2006 utdannet hun seg til personlig trener ved Norges idrettshøyskole. Hun var også med på å starte fitnesslinja på Tromsdalen VGS i 2006, og har jobbet som lærer der i 9 år.

I 2010 realiserte Lill-Jorid drømmen om å etablere sitt eget treningssenter.  – Exolo er min lille galskap som jeg elsker av hele mitt hjerte, forklarer hun. På Exolo er hun daglig leder, personlig trener og instruktør i sal og på sykkel.

Exolo-gründeren brenner for trening, og er lidenskapelig opptatt av at medlemmene på Exolo skal trives og ha det bra. Hun har en egen evne til raskt å finne ut hvilken treningsform som kan passe for den enkelte, og gir jernet for at alle skal kunne nå de mål de setter seg for treningen. Om hun har aldri så mye å gjøre utenom har hun alltid tid til medlemmene på Exolo. – Omså tar jeg kvelden eller natta til hjelp. Medlemmene først, bedyrer hun.

10 kjappe med Lill-Jorid:

1)         Kallenavn?

Familien kaller meg bare Lill. Nå når jeg går med armen i fatle kaller Stig meg ”æ-klare-sjøl”

2)         Når er du i ditt rette element?

Når jeg får være i bevegelse til musikk!

3)         Beste treningslåt?

Will Smith – Miami

4)         3 ting du ville tatt med på en øde øy?

Det må bli iPod fylt med musikk, Stig og øl :)

5)         Morsomste treningsminne?

Det flaueste minnet er da jeg kjørte spinning i hvit bukse med stringtruse under, og det var speil rundt på alle kanter.. FLAUT!

De beste minnene må være de gangene jeg har fått være gjesteinstruktør og kjørt time på conventions. Når man får stå på en scene og instruere –  DA føler man seg som en popstjerne!

6)         Hvilken superkraft ville du hatt?

Jeg ville hatt en lilla tryllestav

7)         Største kjendisforelskelse?

Definitivt Kevin Costner. Av norske kjendiser må det bli Erik Thorstvedt

8)         Dårligste uvane?

At jeg kan prate om flere ting samtidig. Jeg kan fortelle en historie på innpust og en annen på utpust. Jeg har så mye på hjertet!

9)         Kjøkkenspesialitet?

Hveteboller! Eller pizza

10)       Hva er din guilty pleassure?

Filmen Pretty Woman. Den er jo hundre år gammel, men jeg ser den igjen og igjen og blir aldri lei. Blir varm om hjertet hver gang jeg ser den.

Exolo

Exolo

Book time