fbpx

Instruktør Linn

Folk

Linn har drevet med turn og dans hele barne- og ungdomstiden, og har trent gruppetrening siden hun var 15. Hun tok instruktørkurs i 2009, og utdannet seg til personlig trener i 2011. For tiden holder hun på med en bachelor i ernæringsfysiologi. Graden er i boks i februar 2016.

Da Exolo åpnet dørene i april 2010, var Linn allerede på plass. I dag møter du henne i resepsjonen, som personlig trener, kostholdsveileder og som gruppetreningsinstruktør i sal. Hun er instruktør på både BodyBoost, HøyPuls, catslide, slyngetrening og styrke.

Linn er alltid er i godt humør. Hun er flink til å se mennesker og til å trekke frem det positive i alle situasjoner. Du syns kanskje hun ser liten, søt og uskyldig ut? Vel, hun er ikke redd for å pushe og klarer alltid å få deg til å gi det lille ekstra!

10 kjappe med Linn:

1)         Kallenavn?

Linn pinn sukkerspinn

2)         Når er du i ditt rette element?

Jeg har lyst til å svare når jeg er under lysekrona på Exolo, men det sanne svaret blir nok når jeg ligger flat på ei strand.. :)

3)         Beste treningslåt?

Akkurat nå er det Sigala med Sweet Lovin´

4)         3 ting du ville tatt med på en øde øy?

Ei hengekøye, tannbørste og Smash

5)         Morsomste treningsminne?

Hmm, det er jo så mange gode treningsminner, men jeg husker godt den aller første gruppetimen jeg var på. Det var en mandag i januar, og jeg hadde akkurat blitt gammel nok til å trene på treningssenter. Jeg skulle være med mamma og søsteren min på prøvetime. Vi skulle på HøyPuls med ei som het Lill-Jorid. Passelig spent og litt smånervøs dro jeg av sted. I døren til salen sto ei småcrazy rødhåret dame og tok i mot oss ved å si «velkommen» og «god kveld» på mange forskjellige språk. Da Destiny´s Child med No, No, No rullet ut av høyttalerne så var det gjort – én time og jeg var hekta!

6)         Hvilken superkraft ville du hatt?

Å kunne fly. Tenk å kunne fly til jobb over Tromsøysundet!

7)         Største kjendisforelskelse?

Jeg er over Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, men Ryan Gosling står fortsatt høyt på lista. Men det må nok bli Zac Efron, hehehe!

8)         Dårligste uvane?

Jeg er blitt fæl til å slumre på morgenen, det er en dårlig uvane.

9)         Kjøkkenspesialitet?

Spaghetti bolognese á la Linn (og Hellstrøm)

10)       Hva er din guilty pleassure?

Smash! Det er min store svakhet her i livet.

Exolo

Exolo

Book time