fbpx

Instruktør Anne S

Folk

Treningsentusiasten Anne Kristine har vært hos oss i fire år, men har lang erfaring som treningsinstruktør. Nå utdanner hun seg i tillegg til personlig trener. Hun instruerer i de fleste treningsformene, som spinning, styrke, step og catslide. Anne Kristine mener at variasjon og glede er nøkkelen til et aktivt liv, og er opptatt av sammenhengen mellom fysisk aktivitet og helse – både mentalt og fysisk. Hun vil at innsats og mestring skal være treningsmål, ikke antall repetisjoner og belastning. For våre medlemmer betyr det en treningsinstruktør som vektlegger prosessen fram til en positiv helsegevinst, og som har klokkertro på at trening gjør deg rustet til å håndtere hverdagslivet.

Anne Kristines livsmotto er at du skal mene det du gjør, og eie det du gjør. Hun er kommet inn i treningsbransjen for å bli, og den sterke motivasjonen merker medlemmene våre også!

10 kjappe spørsmål:

1)        Kallenavn:

Har egentlig ingen kallenavn. Har gått under Treningstrollet på vanligjobben, det passer jo egentlig godt

2)        Når (og hvor) er du i ditt rette element?

Ofte! Og mange plasser! Flyt-følelsen kommer ofte under timer, når jeg lager mat, når jeg leser for ungene eller vi er kreative sammen.

3)        Beste treningslåt?

Mange! Det siste halve året har jeg spilt mye Grace Potter

4)        3 ting du ville tatt med på en øde øy?

En racerbåt, en bok og en iskaffe takk

5)        Morsomste treningsminne?

Morsomme situasjoner skjer hele tiden, og det er nok av artige timer. Umulig å plukke ut ett eksempel

6)        Hvilken superkraft ville du hatt?

Jeg vil definitivt fly

7)        Største kjendisforelskelse?

Har ikke hatt noen rangering på slikt på hundre år, men 15-årige meg ville svart Keanu Reeves, og jeg ser ikke noen grunn til at han skulle utrangeres…

8)        Dårligste uvane?

Finnes det gode uvaner? Hm, jeg er distré. Og kan være fryktelig ubesluttsom

9)        Kjøkkenspesialitet?

Jeg elsker å lage mat. Jeg liker å lage nye ting, og liker å tro at jeg som oftest lykkes. I kveld skal jeg lage en kinesisk rett: andebryst marinert i ingefær og Sichuan pepper, servert med en plomme- og aprikossaus, stekte søtpotetbåter og en brekkbønne-salat med hvitløk og sesamfrø. Det har jeg aldri lagd før!

10)      Hva er din guilty pleassure?

Definitivt tullete TV programmer som man ikke lærer noe som helst av og som ikke krever noe av meg

Exolo

Exolo

Book time