fbpx

Vi venter spent – og gir beskjed så fort vi vet

Det har kommet mange spørsmål inn etter at det har vært noen pluss-saker i avisene om åpning av treningssenter. Svaret er at vi dessverre ikke har en dato for åpning enda. Status er at hele treningssenterbransjen fortsatt må vente til en bransjestandard er utviklet og godkjent av Helsedirektoratet.

Det har også vært avisartikler om lokale sentre som har utarbeidet egen smittevernplan og fått godkjennelse for disse. Vi mottok et nyhetsbrev i går fra Bransjeorganisasjonen Virke Trening der de skrev dette angående saken:

«Vi mottar for tiden en strøm av henvendelser om lokale smittevernleger som gir tillatelser for trening innendørs. Dette er i strid med nasjonale regler. Vi tok dette opp i møte med Helsedirektoratet i dag og har fått bekreftet at de vil sende ut sin vurdering/nasjonale regler til fylkesmennene over hele Norge, for å sikre at alle rydder opp på eget initiativ.
Dette betyr i klartekst at Helsedirektoratet nå vil instruere fylkesmennene om at alle unntak/tillatelser for åpning for trening inne som er gitt lokalt må tilbaketrekkes.»

Ut ifra det vi vet er det altså ingen treningssenter som får lov av å åpne enda. Vi venter spent på andre nyheter og lover at vi skal sende ut beskjed til alle medlemmer så fort vi vet noe😉 I mellomtiden ryddes det utenfor og inne vaskes senteret, slik at alt er klart til å kunne åpne dørene igjen når Helsedirektoratet gir oss klarsignal.

Selv om hverdagen er litt opp-ned, så er det noen ting som ikke endrer seg. Vårt sikreste vår-tegn er kommet: Super-Stig som spyler utenfor Exolo trumfer måskeskrik og hestehover – NÅ er det vår!🌼🤩 Takk for tålmodigheten deres, vi håper alle har det bra og nyter det fine været🌞Exolo

Exolo

Book time