fbpx

Vi åpner 15. Juni!

Da har vi fått bekreftelsen vi har ventet lenge på: Mandag 15. Juni kan vi endelig ønske dere velkommen tilbake på EXOLO!

EXOLO følger bransjestandarden som er utformet av Virke Trening og Folkehelseinstituttet, og godkjent av Helsedirektoratet. For å kunne holde åpent og ta imot kunder og ansatte har vi måtte iverksette tiltak for smittevern, vi ber derfor om forståelse for endringer som har blitt gjort og at alle medlemmer følger de nye tiltakene.


TILTAK FOR SMITTEVERN PÅ EXOLO:

1. Om du har symptomer på COVID-19 skal du ikke være tilstede på treningssenteret:
​Du kan kun komme på trening hvis du er helt symptomfri. Om du tilhører en risikogruppe og er usikker på om du kan komme på trening, anbefaler vi å ta kontakt med lege for medisinske råd.

2. Ha god hygiene:
Godt renhold, håndhygiene, hostehygiene, og unngå å ta deg til ansiktet med hendene. ​Det er viktig at du tar med egen håndduk på trening, eller kjøper/leier en håndduk hos oss.

3. Håndvask/desinfeksjon før og etter bruk av apparater, matter og annet utstyr:
Det er utplassert ekstra stasjoner for desinfeksjon i alle rom og ekstra vaskeutstyr i studio og saler. EXOLO vasker utstyr, apparater og berøringsflater avhengig av brukshyppighet, men medlemmer  også selv vaske utstyr etter bruk.

4. Hold avstand  – Ingen fysisk berøring med andre:
Det har blitt kuttet ned på antall plasser på alle gruppetimene​, og noen timer har fått nye tidspunkt. Dette er fordi ​smitteverntiltakene krever at det er mulig å holde minst 1 meter avstand på mindre harde økter​, og 2 meter ved hardere økter. For å hindre at vi blir for mange på senteret vil ingen gruppetimer starte eller slutte samtidig, og det vil alltid være minimum 15 minutters mellomrom ​mellom hver gruppetime.

Egentrening i studio må bookes på forhånd ​(på samme måte som du booker deg på en gruppetime), og noen av kondisjonsapparatene er stengt for bruk på grunn av avstand.

Åpningstidene vil alltid være bemannet​, og det vil kun være mulig komme seg inn på senteret om du har en aktiv booking i systemet eller etter avtale.

For å unngå trengsel ved fellesarealer har vi fjernet kaffemaskinen, det vil ikke bli servert frokost etter morgen-timene og ​det vil heller ikke frukt og kaffe etter pluss-timene.

5. Garderober

Garderobene vil være åpne for bruk, men vær spesielt obs på å holde avstand her siden det kan bli trengsel. Vi oppfordrer deg til å være ferdig skiftet før du kommer, og å ta dusjen hjemme hvis du kan. Slik blir oppholdet i garderoben så kort som mulig, og vi reduserer risikoen for trengsel.

 

Mer informasjon om booking av egentrening og timeplanen for gruppetimer kommer. 


EXOLO forbeholder seg retten til å kunne endre timeplanen for gruppetimene og egentrening i studio fortløpende.

Vi håper på forståelse for alle tiltakene som er gjort. Nå teller vi ned dagene til å kunne ønske dere velkommen tilbake og endelig kan vi si:

VI SES SNART PÅ EXOLO! 

Les fullstendig smittevernveileder for treningssentre her


 Exolo

Exolo

Book time