fbpx

Start treningen på EXOLO!

Meld deg inn innen 28.februar og få GRATIS trening ut mars!

Ved innmelding velger du medlemskap MED gruppetrening (525,- i mnd), eller medlemskap UTEN gruppetrening (425,- i mnd), som trår i kraft etter perioden med gratis trening.
  • Medlemskapet har 12 måneders bindingstid fra oppstart.
  • Er du student eller fyller kriteriene for Familie/Pluss-medlemskap kan du ta kontakt med oss i via epost: post@exolo.no for samme tilbud, men med overgang til student/familie/pluss-medlemskap etter gratisperioden.
  • Exolonøkkelen er ikke inkludert i prisen, men kjøpes separat (300,-). Exolonøkkelen gir tilgang til senteret alle dager, hele året kl. 06:00 – 00:00. I tillegg kan Exolonøkkelen brukes til låsing av skap og til loggføring av trening i vårt treningsstudio.
  • Ved kjøp av Exolonøkkelen kan du også få en gratis veiledningstime, dette inkluderer opplæring på våre styrke-apparater og et eget treningsprogram, introduksjon av vårt wellness-system og omvisning av senteret om ønskelig. Ta kontakt ved innmelding dersom dette er av interesse.
  • Våre medlemmer forhåndsbetaler hver måned, det vil si at din første faktura vil ha forfall 20.mars og er din betaling for april.
  • All trening, både gruppetrening og egentrening i studio må bookes på forhånd. Alt utstyr som er brukt må vaskes. Bruk håndduk under trening, gjerne hold avstand og ha fokus på god håndhygiene.

 Klikk her for å bli medlem!

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

Entusiastiske og kompetente instruktører
Gruppetrening i sal
Gruppetimer på sykkel
Individuell trening og treningsveiledning

Faglig kompetente Personlig trenere
Exolo utformer også bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.

Lyst å prøve Exolo først?
Vi tilbyr 1 gratis prøvetime til de som ønsker det :-)
Send oss en epost om prøvetime til post@exolo.no
Obs. gjelder for de som har bostedsadresse i TromsøExolo

Exolo

Book time