fbpx

Timene – EXOLO 5 år

Nå er 5-årsfeiringen rett rundt hjørnet, og det er på høy tid å røpe hva de ulike timene på lørdag består av!

Lørdag 11. april 2015 feirer EXOLO at vi er 5 år! Dagen er full av ekstra timer og mye god stemning, og på kvelden blir det medlemsfest.

Vi har satt sammen et herlig marathon av en timeplan, hvor du kan mikse og matche timer slik det passer deg. Alle timene denne dagen varer i 40 minutter, slik at du fint holder ut både en og to og tre timer. Unntakene er Dance! som varer i ca 75 minutter, og Yoga og meditasjon som varer i 45 minutter.

PurpleBalloons

Nedenfor får du en nærmere beskrivelse av hva de ulike timene er.

9.30-10.10: SykkelParty med Anne S & Sabine

At klokken er 09.30 på morgenen er ingen hindring når Anne og Sabine starter festen med SykkelParty! De har leitet frem de beste party-hitsene for å sette den rette stemningen, og lover full fest i sykkelsalen!

10.15-10.55: Catslide Circuit med Anne S & Sabine01641e8314a6fab0c14a74fecc87e08da46e4b81c6

Anne og Sabine tar festen videre fra sykkelsalen til storsalen med Catslide Circuit. På Catslide bruker du sklimatter til å trene styrketrening for hele kroppen, men aller mest for kjernemuskulaturen. Du får også trent pulsen. Catslide Circuit er sirkeltrening, hvor salen deles inn i ulike stasjoner. Du skal gjøre en bestemt øvelse på hver stasjon, og skal være på stasjonen i x antall sekunder før du fortsetter på neste stasjon. Timen passer for alle, fordi du selv styrer intensiteten og tempoet på hver stasjon/øvelse.

11.00-11.40: BosuPuls Teamteach med Tim & LenaTim_og_Lena

Når Tim og Lena kjører timer sammen skjer det magiske ting! I kjent stil leder drømmeteamet deg gjennom en time med pulstrening, balansetrening og styrketrening på bosuball. Vær forberedt på å svette, slite, glise og storkose deg! Vær obs på at mystiske ting kan skje med deg – for eksempel at du opplever at munnen din roper «JAAA» mens lårene dine sier «neeei».

11.45-12.25: Foredrag – «Hvordan nå dine mål» med Lill-Jorid

På tide med litt faglig og mental trening. Lill-Jorid holder et foredrag om hvordan du kan nå dine mål, uansett om målet gjelder trening, yrkeslivet eller noe helt annet! Hva er ingrediensene i en god målsetting? Hvordan vet du om et mål er realistisk eller ikke? Hvorfor burde man i det hele tatt sette seg et mål? Slike spørsmål og mer til vil Lill-Jorid prate om på foredraget sitt. Foredraget holdes i sal 2.

12.30-13.10: BursdagChallenge med Jonna & Linn

Jonna og Linn har stukket hodene sammen og kokt sammen en liten utfordring for deg. Utfordringene består av to deler, og hver del skal gjennomføres i 10 minutter. Hver del består av noen fastsatte øvelser, og du skal gjennomføre så mange runder du klarer av disse i løpet av de 10 minuttene. Se øvelsene og opplegget i videoen under:

13.15.-13.55: Slyngetrening – Core spesial med Anne H

Anne H kjører slyngetrening med ekstra fokus på kjernemuskulaturen. Slyngetrening passer godt for de fleste – både trente og utrente. Her kan du hele tiden styre belastningen selv, ved å justere vinkelen mellom deg og slyngen.

14.00-14.40: PartyIntervall med Lill-Jorid & Jonna

Festen fortsetter i sykkelsalen når Lill-Jorid og Jonna kjører intervaller med høy partyfaktor! På intervalltrening veksler du mellom å jobbe med høy og lav intensitet, for å få pushet det lille ekstra. Med den beste partymusikken på anlegget og to feststemte instruktører i førersetet blir dette en real fest!

14.00-14.45: Yoga og meditasjon (45 minutter) med Adele

Adele tar festen til nye høyder med sin Yoga med innslag av meditasjon. Yoga er både mental og fysisk trening på styrke, balanse og bevegelighet. Her får du muligheten til å kople av for en stund og «nullstilt» deg, slik at du er klar for å fortsette festen etterpå!

14.45.-16.00: Dance! (ca 75 minutter) med GJESTEINSTRUKTØR Per MarkussenIMG_6460

Hver gang vi hører at Per skal komme til Tromsø så hyler vi. Per er nemlig en superstjerne i fitness-bransjen, med sin lange erfaring og sin unike måte å instruere og engasjere på. Per kjører timen Dance! for oss kl 14.45. Dance! er en spennende dansaerobic-time inspisert av jazz og disco, hvor gleden av bevegelse betyr alt! Med sin karisma og solide instruksjons-egenskaper vil Per på en leke måte ta deg til et nivå der du og dansen smelter sammen til en. Timen varer i ca 55-75 minutter. Les mer om Per og timen hans her.

 Exolo

Exolo

Book time