fbpx

Midlertidig STENGT

EXOLO er midlertidig STENGT for all aktivitet.

Treningsenteret er stengt til og med 13.04.20, vi følger råd og retningslinjer gitt av offentlige myndigheter og faginstanser så åpningsdato kan endre seg – vi oppdaterer fortløpende.


Dette er en vanskelig situasjon for alle og vi har forståelse for at noen har spørsmål rundt medlemskapet sitt. Selv om EXOLO er midlertidig stengt, jobber vi for å finne en bærekraftig og kreativ løsning. Myndighetene oppfordrer den norske befolkning til å delta i den største folkedugnaden noensinne, og ber om at vi alle viser godvilje i en slik vanskelig situasjon.

Vi håper at alle våre medlemmer står sterke sammen med oss gjennom denne vanskelige tiden. For oss betyr det virkelig alt om dere fortsetter som medlemmer hos oss til tross for at vi ikke kan ha dørene våre åpne akkurat nå. Dette er utrolig viktig for at dere skal ha et treningssenteret å komme tilbake til!

Vi har mange løpende kostnader hver eneste måned, uansett drift eller ikke. En måned uten inntekt vil bety redusert tilbud og i verste fall konkurs. Vi jobber nå hardt for å sørge for at alle våre medlemmer har et like godt tilbud å komme tilbake til når vi åpner igjen og at våre ansatte har en arbeidsplass.

Send gjerne mail til post@exolo.no om du har noen spørsmål. Dette er en forferdelig situasjon som rammer oss alle og vi skal prøve å hjelpe så godt vi kan.

Vi håper på forståelse og holder dere oppdatert kontinuerlig. Vi har opplevd nedgang før, vi overlevde en brann  i 2014 og vi vet at hvis vi holder sammen så kommer vi oss gjennom dette også.

Takk for støtte og gode ord vi allerede har mottatt, vi setter ekstremt stor pris på det i denne tøffe situasjonen.
Vi må alle ta ansvar for å stoppe smittespredningen – ta vare på deg selv og hverandre💜

Med vennlig hilsen

Lill-Jorid Andreassen
Daglig leder

EXOLO – det lille treningssenteret med det store hjertet.


Se hjemmesiden til folkehelseinstituttet for løpende informasjon om offentlige retningslinjer knyttet til koronaviruset.Exolo

Exolo

Book time