fbpx

TILBUD: Bli medlem nå og tren GRATIS*

*GRATIS trening til og med 31. januar 2021, deretter ordinær pris:

Ved innmelding velger du om du vil ha medlemskap MED gruppetrening til kr 450,- i måneden, eller medlemskap UTEN gruppetrening til kr  350,- i måneden.

Medlemskapene har 12 måneders bindningstid som gjelder fra innmeldingsdato. Første betalende måned vil være februar med forfall 20. januar, dette fordi det er fast forhåndsbetaling den tjuende i hver måned.

Prisene er ekskl. EXOLO-innmeldingspakke til kr 300, som består av nøkkel og veiledningstime på styrkeapparater i studio. Dette kjøpes/bookes i resepsjonen.

Medlemskap MED gruppetrening gir tilgang til gruppetimer samt egentrening i studio, medlemskap UTEN gruppetrening gir tilgang til egentrening i studio. Begge medlemskapene gir tilgang til vår ONLINE TRENING og MyWellness-app.

Klikk her for å bli medlem #handlelokalt #trenlokalt

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

 • Entusiastiske og kompetente instruktører
  • Gruppetrening i sal
  • Gruppetimer på sykkel
  • Individuell trening og treningsveiledning
 • Personlig trenere
 • Kostholdsveiledere
 • Bedriftstimer
  • Exolo utformer bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.
 • Prøvetime til alle som ønsker det, og som er helt uforpliktende og gratis. OBS! Tidspunkt må avtales på forhånd

Som medlem på Exolo har du tilgang til et eget medlemskort i form av en Wellness-nøkkel som i tillegg til å fungere som lås på garderobeskapene er din personlige treningsdagbok. I denne treningsdagboken registreres en oversikt over all trening du gjør på Exolo. Du har også tilgang til din treningsdagbok gjennom din Wellness-app, der du i tillegg kan booke deg på timer og få medlemsrabatter.
Som medlem vil du få en gratis veiledningstime på treningsapparatene utarbeidet sammen med en personlig trener/veileder. Øvelsene kan også vises som en liten filmsnutt, slik at du kan være trygg på at du gjør treningsprogrammet riktig i ettertid.Exolo

Exolo

Book time