fbpx

Vil du sykle med Thor Hushovd?

Exolo arrangerer spinningtime på kaia utenfor Scandic Ishavshotell, med Thor Hushovd som instruktør!

I samarbeid med Scandic Ishavshotell flytter EXOLO treningssenter alle sine spinningsykler ut på kaia foran hotellet.

Lørdag 12. august kl 07.30 har du muligheten til å sykle sammen med Thor Hushovd uten at han farer avgårde i stor fart, samtidig som du har spektakulær utsikt mot Tromsdalstinden og Fløyfjellet.  Thor kjører en spinningtime på 50 minutter der du blir tatt med i bratte bakker og raske sletter, og klarer å henge med i svingene!

Etter endt time loddes 2 sykkelskjorter med signatur av Thor ut. Timen er åpen for alle byens borgere, og reservering av plass gjøres til treningssentret EXOLO tlf 776 56 600 eller via mail post@exolo.no. Scandic og EXOLO tilbyr dette til Tromsøsbefolkning gratis for å være med på å skape liv i Tromsø sentrum. Vi regner med at det vil bli rift om plassene så her er det om og gjøre å være raskt ute med å melde seg på. Det vil bli laget venteliste så om du ikke har dukket opp til timen innen kl 07.20 vil plassen bli gitt videre til første mann/kvinne på venteliste. Skulle du ikke få plass på denne timen vil det bli kjørt ny time kl 10.30 og søndag kl 12.00, med Lill-Jorid Andreassen og Adele Altmann. Etter hver av disse to spinningtimene vil det loddes ut to gavekort på en måned gratis trening hos EXOLO og to frokost kuponger hos Scandic Ishavshotell.

Husk å ta med klær etter vær. Ta med skifteklær om du skal være med på frokostseminaret rett etter timen. Det vil ikke bli rom for å dusje og skifte på hotellet men, dette kan du gjøre på EXOLO Vestregata 62C etter frokostseminaret.

 

Vi håper å se så mange som mulig, og satser på full trøkk fra første tråkk!Exolo

Exolo

Book time