fbpx

«Støttemedlemskap»

Exolo - det takknemlige treningssenteret med helt fantastiske medlemmer!

Vi har i disse dager fått enormt med støtte fra våre medlemmer.
Vi setter utrolig stor pris på alle de gode meldingene, telefonsamtalene og mailer vi får inn. Det hjelper på i denne nye hverdagen hvor vi møter nye utfordringer hele tiden. Det er en berg- og dal-bane vi befinner oss på, noen dager føles det ut som vi har funnet en «ny normal hverdag» mens andre dager er energi-banken helt tom.

Vi vet at vi ikke er de eneste som føler det slik, og derfor banker Exolo-hjertene våre enda sterkere for å kunne gi dere et så godt som mulig treningstilbud fra oss. Mengden gode tilbakemeldinger vi har fått om vår Online Trening er fantastisk, og vi kjenner at vi er veldig takknemlige for å ha dere som våre medlemmer. Å kunne få høre at dere kjenner treningsgleden hjemme i stua, svettefest, stølhet og om at dere savner oss gir både glede og varmer hjertene våre. At dere vil fortsette som betalende medlemmer i denne perioden er gull verdt og gir oss håp om at vi «står han av». Om Exolo kunne levd på kjærlighet hadde vi bestått i tusenvis av år!

Vi står nå i en spesiell situasjon der det øker på med forespørsler fra medlemmer som ønsker å gi oss støtte i form av noe mer enn bare ord. Vi har derfor opprettet et «støttemedlemskap», det er et engangsbeløp som du kan kjøpe/donere på vår nettside. Støttemedlemskapet er for personer, organisasjoner eller bedrifter som ønsker å støtte EXOLO, og det arbeidet som nå gjøres for at vi skal klare å fortsette driften og åpne dørene til treningssenteret igjen. Klikk her om du vil kjøpe støttemedlemskap, det er mulig å velge antall ved kjøp, 1 støttemedlemskap er verdt kr 100.

Vi venter i spenning på åpningsdato fra regjeringen, i mellomtiden vasker vi ned hele senteret for å klargjøre til å kunne ønske dere velkomne tilbake. Vi savner dere og håper alle følger anbefalingene, slik at vi kommer oss friske ut av dette og kan begynne å trene sammen igjen

En takknemlig hilsen fra
Lill-Jorid og alle de ansatte på EXOLO

 Exolo

Exolo

Book time