fbpx

Smittevern på EXOLO

Her er en oversikt over hva du som medlem bør vite før du kommer til EXOLO, og hva du må gjøre når du er på trening.

– All aktivitet, både egentrening i studio og gruppetimer, må bookes på forhånd

– Alltid registrer din ankomst med din EXOLO-nøkkel

– Vis hensyn og hold avstand

– Håndduk benyttes på trening: ta med, kjøp eller lei hos oss

– Husk hyppig håndvask og bruk av desinfeksjon, i tillegg til å vaske alt av utstyr du bruker/berører

– Begrens tiden du bruker på senteret så langt det lar seg gjøre: ikke møt opp lenge før timen skal begynne, og om mulig kom ferdig skiftet

– Sal 1 og 2 er forbeholdt gruppetimer og PT-timer. Er salen i ledig kan du spørre resepsjonist/PT om tillatelse til å bruke salen

– Prøvetimer/drop-in må avtales på forhånd via post@exolo.no

(trykk på bildene for å forstørre de)

                 
SMITTEVERN:
Symptomer/karantene:
Bli hjemme om du har forkjølelsessymptomer eller ikke føler deg frisk. ​Du kan kun komme på EXOLO hvis du er helt symptomfri. Dersom du er i karantene skal du ikke komme til EXOLO. Om du/dine nærkontakter har vært på reise i røde-soner, skal du gjennomføre 10 dagers selvpålagt karantene før du kommer til EXOLO.

Ha god hygiene:
Godt renhold, håndhygiene, hostehygiene, og unngå å ta deg til ansiktet med hendene. ​Det er viktig at du tar med egen håndduk på trening, eller kjøper/leier en håndduk hos oss. Møt opp med rene treningsklær, og ta minst mulig av dine eiendeler med deg inn i treningsarealene. Det er ikke lov til å ha med seg egen yoga-matte eller annet treningsutstyr til senteret.

Håndvask/desinfeksjon før og etter bruk av utstyr:
Det er utplassert ekstra stasjoner for desinfeksjon i alle rom og ekstra vaskeutstyr i studio og saler. EXOLO vasker utstyr, apparater og berøringsflater avhengig av brukshyppighet, men medlemmer  også selv vaske utstyr etter bruk. Spray godt på papir og tørk nøye av alt utstyr du har benyttet.

Hold avstand  – Ingen fysisk berøring med andre:
Det har blitt kuttet ned på antall plasser på alle gruppetimene​, og noen timer har fått nye tidspunkt. For å hindre at vi blir for mange på senteret vil ingen gruppetimer starte samtidig, og det vil alltid være ekstra tidsrom ​mellom hver gruppetime for å sikre mulighet for godt renhold og mulighet til å holde avstand. Egentrening i studio må bookes på forhånd ​(på samme måte som du booker deg på en gruppetime).

Garderober/resepsjon:
Garderobene er åpne for bruk, men vær spesielt obs på å holde avstand her siden det kan bli trengsel. Vi oppfordrer deg til å være ferdig skiftet før du kommer, og å ta dusjen hjemme hvis du kan. Slik blir oppholdet i garderoben så kort som mulig, og vi reduserer risikoen for trengsel. Unngå lengere opphold i resepsjonen og ved kaffemaskinen. Vis hensyn til de rundt deg, unngå å samles i grupper ved trapp/gang slik at andre lett kan passere med avstand.


EXOLO følger bransjestandarden som er utformet av Virke Trening og Folkehelseinstituttet, og godkjent av Helsedirektoratet. For å kunne holde åpent og ta imot kunder og ansatte har vi måtte iverksette tiltak for smittevern, vi ber derfor om forståelse for endringer som har blitt gjort og at alle medlemmer følger de nye tiltakene.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på post@exolo.no eller send oss en melding på Facebook!

Les fullstendig smittevernveileder for treningssentre herExolo

Exolo

Book time