fbpx

PT-tilbud

På medlemsdagen har vi gode tilbud på flere av våre PT-produkter

Kjøp 12 timer personlig trening – få 14!

Trenger du noen som pusher og motiverer deg? En personlig trener hjelper deg å nå dine mål ved treningen, enten det er å bli sterkere, gå ned/opp i vekt eller få en bedre utholdenhet. I tillegg vil en personlig trener kunne gi deg gode ernærings- og kostholdsråd samt hjelpe deg å minske risikoen for skader under trening. Lær mer om trening, få mer overskudd, motivasjon for å trene, bedre resultat og raskere fremgang! Les mer om våre PT’er her.

Tilbudet gjelder kun ved kjøp lørdag 1. april 2017.

Singel PT-time til halv pris kr 400,-

På medlemsdagen kan du kjøpe en enkel PT-time til halv pris – kun kr 400,-. Her kan du få gjennomgang av teknikk på øvelser du vil lære deg, tips til øvelser som er gode for vonde knær eller skuldre, du kan få deg en skikkelig treningsøkt med høy svettefaktor – eller hva som helst annet som du vil ha hjelp av en personlig trener til.

Timen gjennomføres lørdag 1. april og MÅ bookes på forhånd. Kontakt resepsjonen på 775 56 600 eller Linda på lindacarlsengen@yahoo.com for booking og eventuelle spørsmål.

BodyScan kr 199,- (ordinært kr 299,-)

En bodyscan er en måling der du kartlegger kroppsammensettingen din. Du stiller deg på en avansert «vekt», så får du info om hvordan kroppen din er satt sammen med tanke på muskelmasse, fettmasse, væskeprosent med mer. Det blir satt av 20 minutter til scanning + samtale. Det å gjøre en BodyScanning kan være nyttig og ikke minst motiverende for treningen og livsstil.

Scanningene gjennomføres lørdag 1. april og MÅ bookes på forhånd. Kontakt resepsjonen på 775 56 600 eller Linn på linn@exolo.no for booking og eventuelle spørsmål.Exolo

Exolo

Book time