fbpx

Oppdatering ang. tiltak fra regjeringen

«Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april»

De fleste av dere har kanskje allerede sett dette og vet hva det betyr for oss, vi må dessverre holde treningssenteret vårt stengt en stund til.

Dette er veldig trist, men oppi alt dette må vi tenke at vi bidrar til et friskt og sunt samfunn, og at vi tar vår del av dugnaden.

Vi håper at du sammen med oss blir med på dugnaden som nå pågår, ved å forholde deg til myndighetenes anbefalinger, og da også ikke sier opp ditt medlemskap på grunn av virussituasjonen. Vi skal jobbe så hardt som vi klarer for å passe på EXOLO-familien vår!

Vi produserer fortløpende online trening slik at alle har muligheten til å holde seg i aktivitet. Ta vare på deg selv og hold deg frisk, bli med oss på trening i ditt eget hjem. Vi produserer nå filmer av gruppetimer som du kan være med på, vi legger ut videosnutter av øvelser for å inspirere til egentrening og vi er også tilgjengelig på mail (post@exolo.no) om du har spørsmål angående trening eller motivasjon.

Følg med i arrangementet vårt «Hjemmetrening med EXOLO», der publiseres linker til gruppetimer som sendes direkte fra EXOLO!

Vi legger også ut informasjon her på nettsiden vår. Om du logger deg inn og trykker på Online Trening vil du få opp «Timeplan» for direktesendingene, samt ALLE gruppetimene og videosnuttene vi produserer.Exolo

Exolo

Book time