fbpx

Nyhet: nå åpent 06.00-00.00 alle dager

Det er med stor glede vi kan annonsere at vi nå tilbyr trening når som helst mellom kl 06.00 og 00.00 - 365 dager i året

Nå kan du bruke din EXOLO-nøkkel til å låse deg inn når som helst mellom kl 06.00 og 00.00. Du låser deg inn ved å pipe med EXOLO-nøkkelen på leseren til venstre for ytterdøren. Resepsjonen vil være bemannet på utvalgte tidspunkter. Oversikt over bemannede tider finner du alltid nederst på vår nettside.

Hvis du låser deg inn på ubemannede tidspunkter kan det hende at lysene er slått av. Lysbrytere er da godt synlig rundt omkring i lokalene. Lysene for resepsjonen og garderobene styrer du for eksempel med lysbryteren som ligger på resepsjonsdisken.

Vi ber dere alle om å ta ansvar med tanke på rydding, renhold og atmosfære. Rydd ordentlig etter deg når du trener – heng vektskivene tilbake på sine respektive plasser – tørk av treningsmatten med spray og papir – og hjelp oss med å sørge for at ting ser rent og ordentlig ut.

Hvis du skulle trene på ubemannede tidspunkter og det oppstår problemer så kan du ringe telefonnummeret som står oppgitt i resepsjonen. Hvis du oppdager noe utenom det vanlige eller mistenker at noen uten medlemskap trener her, så setter vi også pris på at du varsler oss ved å ringe nummeret på resepsjonsdisken eller ved å sende en e-post til lill.jorid@exolo.no.Exolo

Exolo

Book time