fbpx

Nyhet: Fokustime

Endelig er PT og fysioterapeut Robert tilbake på EXOLO! Tirsdag 14/2 kl 16.30 setter han i gang med splitter ny time

Gruppetimen er en fokustime hvor det fokuseres på ulike treningsformer i bolker på fire uker av gangen. De første fire ukene vil fokuset være funksjonell trening. Etter dette blir det fire uker med fokus på core, og slik vil det veksle videre fra fokusområde til fokusområde. I løpet av våren kommer du også innom styrketrening med egen kroppsvekt og trening med strikk.

På denne timen får du jobbe godt i dybden på hvert av fokusområdene. I tillegg til å få en god treningsøkt lærer du også mye om hvorfor denne treningsformen er viktig og hva det er viktig for. Her kan du hente både tips, triks, inspirasjon og kunnskap som du kan ta med deg i treningen videre.

Ved å følge denne timen får du også god variasjon i treningen din, ettersom treningen kjøres i bolker på fire uker av gangen. Variasjon i treningen er viktig for å sikre progresjon, funksjonalitet og for å forebygge skader.

Timen har en varighet på 45 minutter, og passer både for nybegynnere og for de som er erfaren. Det er plass til et begrenset antall deltakere, slik at instruktør Robert skal ha god oversikt over alle deltakere og kan gi individuelle tilpasninger der det trengs.

De første fire ukene er fokuset funksjonell trening. Hva som er funksjonell trening for deg avhenger av hvilke bevegelser du har bruk for i hverdagen, men felles for funksjonell trening er at det ofte er inspirert av hverdagslige aktiviteter og bevegelser. Du lærer hva funksjonell trening er, hva det innebærer og hvordan du går frem for å tenke funksjonalitet i treningen din.

Velkommen til Fokustime på tirsdager kl 16.30!Exolo

Exolo

Book time