fbpx

Nye timer på timeplanen

Fra og med neste uke kommer det masse nye og spennende timer inn på timeplanen!

Det kommer hele fem nye spinningstimer:
SykkelActivio 45 (minutter) tirsdags morgen kl 06.45, og SykkelActivio 55 (minutter) onsdag kl 19.00 og torsdag kl 18.00. SykkelActivio er en kondisjonstime på sykkel hvor man benytter seg av Activiobelter for å følge med på og justere pulsen underveis.

Vi setter også i gang med SykkelFlow tirsdager kl 19.00 igjen – en time der fokuset ligger på restitusjon og fettforbrenning. SykkelFlow er perfekt å være med på etter Sykkelintervall som går kl 18.00, eller bare hvis du ønsker en time med litt lavere intensitet.

Den siste sykkeltimen vi legger til på timeplanen er Langkjøring 90 (minutter) på lørdager. I likhet med SykkelFlow, er Langkjøring også en sykkeltime med relativt lav intensitet. Timen kan fungere både som en restitusjonsøkt og en vanlig treningsøkt, og er fin for å øke den aerobe kapasiteten. Langkjøring er supert både for nye og erfarne syklister, ettersom det jevne tempoet gjør at man får mulighet til å også jobbe med sykkelteknikken.

I tillegg til sykkeltimene setter vi i gang med Høypuls fra og med neste fredag. Høypuls er en ren kondisjonstime på gulv med enkle trinn, så denne timen passer for alle. Timen vil gå fredager kl 16.30, og er lagt opp med musikk som får deg i skikkelig helgestemning!

Vi håper dere lar dere inspirere av litt nytt på timeplanen, og at vi sees til trening snart!Exolo

Exolo

Book time