fbpx

Meld deg inn i januar – få 2 timer gratis med personlig trener

Tilbudet gjelder til og med 31.01.2017

Er du klar for å komme i gang med treningen? Vi vil gjerne gi deg den beste starten du kan få – og gir deg derfor to timer med personlig trener helt gratis hvis du melder deg inn i januar! PT-timene har en verdi av kr 1500,-. Tilbudet gjelder til og med 31.01.2017.

Les mer om de ulike typene medlemskap her. Med personlig trener får du en god og trygg opplæring og et treningsprogram som er tilpasset deg, dine forutsetninger og dine mål. Du får 2 timer à 50 minutter inkludert når du kjøper medlemskap i januar 2017. Det er mulighet for å kjøpe flere timer utover dette hvis du ønsker det. Les mer om personlig trening på EXOLO her.

Det er ikke mulig å velge PT selv. EXOLO tildeler deg en PT ut i fra kapasitet. 

EXOLO er et frittstående treningssenter som brenner for det lokale, for kvalitet og treningsglede! Senteret åpnet i 2010 av Tromsøjenta Lill-Jorid Andreassen og ligger midt i hjertet av Tromsø sentrum; Vestregata 62c.

EXOLO ligger i lyse, åpne lokaler – 740 kvm fordelt på tre plan med spektakulær utsikt – og rommer gruppetreningssal, yogasal, sykkelsal og eget stykretreningsrom med frivekter, styrke- og kondisjonsapparater.

EXOLO kan tilby:

 • Entusiastiske og kompetente instruktører
  • Gruppetrening i sal
  • Gruppetimer på sykkel
  • Individuell trening og treningsveiledning med oppfølging etter behov
 • Personlig trenere
 • Kostholdsveiledere
 • Bedriftstimer
  • Exolo utformer bedriftstimer til store og små bedrifter. I samarbeid med den enkelte bedrift skreddersyr vi et opplegg spesifikt etter deres ønsker og behov. Tilpasset målsettingene utformer vi gruppetrening i sal og/eller på sykkel.
 • Prøvetime til alle som ønsker dette og som er helt uforpliktende og gratis.

Vi tilbyr også bemannet barnepass på utvalgte tidspunkt.

Som medlem på Exolo har du også tilgang til et eget medlemskort i form av en Wellness-nøkkel som i tillegg til å fungere som lås på garderobeskapene er din personlige treningsdagbok. I denne treningsdagboken registreres en oversikt over all trening du gjør på Exolo. Som medlem vil du få utarbeidet et personlig treningsprogram sammen med din veileder. Øvelsene kan også vises som en liten filmsnutt, slik at du kan være trygg på at du gjør treningsprogrammet riktig. Her kan du også legge inn dine egne treningsprogram og all aktivitet du gjør utenfor Exolo

 

 Exolo

Exolo

Book time