fbpx

Medlemshelg og åpent hus

Fredag 24. - søndag 26. november vil vi hedre alle våre flotte medlemmer ved å ha medlemsdag! Vi setter inn ekstra timer på timeplanen, holder foredrag og sørger for god stemning under lysekrona

Medlemshelgen blir full av ekstra timer, foredrag, ståhei og god stemning. Det er åpent hus, så alle er hjertelig velkomne – både medlemmer og ikke-medlemmer. Ikke-medlemmer kan booke seg på gruppetimer ved å ringe oss på 776 56 600 eller ved å sende e-post til post@exolo.no.

Timeplanen for dagen :

Timene på medlemsdagen:

Fredag kl 07.00: SykkelActivio 45 med Linda

Start dagen sprekt! Her trener du kondis i 45 minutter med instruktør og PT Linda C i førersetet. Her får du virkelig vekket kroppen ordentlig og får en frisk og sprek start på dagen. Etter timen serverer vi lett frokost i resepsjonen. Husk å booke deg på timen på forhånd slik at vi kan beregne hvor mange vi skal ordne frokost til.

Fredag 16.30: Zumba med Lill-Jorid

Dansedronninga selv danser helga inn sammen med deg på Zumba. Zumba er en dansetime med trinn og kombinasjoner til fengende latinamerikanske og internasjonale rytmer. Denne timen er først og fremst en fest – og ikke trening. Her glemmer du nemlig tid og sted mens svetten siler og du drømmer deg bort i rytmene!

Fredag 16.30: SykkelActivio med Linda

På SykkelActivio trener du utholdenhet på spinningsykkelen. Med activio-systemet følger du med på pulsen din underveis i timen og får veiledning på hvilke pulssoner du skal ligge i. Dette er en time hvor du får svettet sikkelig, kjenne pulsen banke og kan ta helg med god samvittighet.

Lørdag 09.30: Sykkel 25 + Styrke 25 med Anne S

Ingen lørdag uten! Dette er en fast hit som har vært på timeplanen siden vi åpnet i 2010. Her trener du utholdenhet i 25 minutter på spinningsykkelen, før du avslutter med 25 minutter styrketrening i salen med vekter, stepkasse og matte som utstyr. Her får kroppen en god og grundig treningsøkt med litt av alt!

Lørdag 10.30: BosuPuls med Tim

BosuPuls er nok en klassiker på timeplanen. En Bosuball er en halv ball som du trener puls, styrke og balanse med. Timen er lagt opp etter pulstopper med trinn, med pauser med balanse og styrkeøvelser mellom. Timen stiller litt krav til koordinasjon, men trinnene er enkle og timen passer godt for både menn og kvinner.

Lørdag 10.15: SykkelMarathon med Finn Morten

Finn-Morten leder an på et 90 minutter langt sykkelmaraton med 3 etapper à 30 minutter hver. På de ulike etappene vil han fokusere på forskjellige ting som intervaller, styrketråkk, pyramidesykling og langkjøringsprinsipper. Du kan velge å være med på alle tre etappene, eller bare en.

Lørdag 12.00: Puls/Styrke-Intervall med Helene

Spreke Helene har satt sammen en time som stiller null krav til koordinasjon. Her trener du puls og styrke i intervaller, med enkle trinn som får fart på pulsen kombinert med effektive styrkeøvelser som trener hele kroppen. Dette er en time for deg som liker det enkelt, men tøft og effektivt. Her får pulsen kjørt seg og svetten vil sile, uten at du trenger å bekymre deg for avanserte trinn.

Lørdag 13.00: Foredrag – Hva er egentlig et sunt kosthold? Med Linn

PT og kostholdsveileder Linn holder foredrag om hva vi egentlig legger i et «sunt» kosthold. Hun bekrefter og avkrefter noen myter, forteller om hva et sunt kosthold bør bestå av og hvordan det kan settes sammen. Det vil også være åpent for å stille spørsmål.

Lørdag 14.00: DanceMix 90 med Karin og Vibeke

Karin og Vibeke slår seg sammen og gir deg det beste fra danseverden! Her får du prøvd deg på flere ulike stilarter med elementer fra både zumba og masala bhangra. Her skal du først og fremst ha det gøy og bli svett. Karin og Vibeke sørger for god stemning under lysekrona og håper du vil være med på festen. Timen varer i 90 minutter.

Søndag 17.30: SykkelActivio med Linda

På SykkelActivio trener du utholdenhet på spinningsykkelen. Med activio-systemet følger du med på pulsen din underveis i timen og får veiledning på hvilke pulssoner du skal ligge i. Timen etterfølges av Styrke 25 som du gjerne kan kombinere med.

Søndag 18.30: Styrke 25 med Linda

En 25 minutter lang styrketime hvor du får trent gjennom de store muskelgruppene. Timen kan gjerne kombineres med SykkelActivio som går rett før, men dette er ikke noe krav. Her får du gjennomgang av teknikk og veiledning underveis.

Velkommen til medlemshelg og åpent hus! Hvis du ikke er medlem kan du like vel være med på aktiviteter denne helgen gratis. Kontakt oss på post@exolo.no for timebooking.Exolo

Exolo

Book time