fbpx

Medlemsdag og Åpent hus

I april fyller EXOLO 7 år, og det må vel feires? I kjent stil inviterer vi til medlemsdag med åpent hus på dagen og medlemsfest på kvelden ♥

Vi markerer 7-års jubileet med medlemsdag full av ekstra timer, foredrag og god stemning og medlemsfest på kvelden.

Medlemsdag og åpent hus

Medlemsdagen blir full av ekstra timer, foredrag, ståhei og god stemning. Det er åpent hus, så alle er hjertelig velkomne – både medlemmer og ikke-medlemmer. Ikke-medlemmer kan booke seg på gruppetimer ved å ringe oss på 776 56 600 eller ved å sende e-post til post@exolo.no.
Timeplanen for dagen :

Timene på medlemsdagen

09.30: DiscoSpinn 25 og Styrke 25 med Jonna

I kjent stil kjører Jonna helga igang med 25 minutter spinning og 25 minutter styrketrening. Her får du det beste fra to verdener med både puls- og styrketrening, og får en effektiv og morsom treningsøkt. Til anledningen har Jonna børstet støv av de beste discohitsene og lover groovy stemning i sykkelsalen.

 

10.30: BosuPuls Teamteach med Lena og Tim

Dreamteam Slåtto og Nilsen er igjen klar for å skape magi i storsalen. Disse to begynte å jobbe i treningsbransjen lenge før mange av oss andre i EXOLO-staben i det hele tatt var født. De har med andre ord lang fartstid og bøttevis med erfaring. På BosuPuls utfordrer de deg på kondisjon, balanse og styrke, du får trent smile-musklene og lykkehormonene får påfyll. Bli med å løfte taket og å skrive et nytt stykke EXOLO-historie!

 

10.15, 11.00 og 11.45: SykkelMarathon 45 x 3 med Stine og Celina 

Celina og Stine kjører et sykkelmarathon på tre etapper à 45 minutter per etappe. Man kan selv velge om man vil være med på bare én av etappene eller om man blir med på hele festen. Økten blir en langkjøringsøkt hvor intensiteten er lav og man holder seg i de lave pulssonene. Celina og Stine passer på at du ikke kjeder deg underveis: de pynter seg med skikkelige bursdagsantrekk, og kjører forskjellige tema på de ulike etappene. Etappe 1 blir viet til 70- og 80-tallet, etappe 2 er 90-tallet og etappe 3 er 2000-tallet og nyere tid. Du får de beste hitsene fra de ulike tiårene, servering av forfriskninger underveis og til og med en liten quiz! Kanskje vanker det også noen flotte premier.. :)

12.00: Zumba Teamteach 75 med Lill-Jorid og Karin

Dansedronningene Lill-Jorid og Karin inviterer til en 75 minutters lang dansefest under lysekrona i storsalen. De plukker ut sine favoritter og sørger for god stemning, fengende rytmer og en dansefest uten sidestykke. Join the party!

 

 

13.30: PowerSlide med Amanda og Margrete

PowerSlide blir en kombinasjon av catslide, utholdende styrketrening og pulstrening. Utenom catslides foregår hele timen med kun egen kroppsvekt. Du veklser mellom å jobbe supersett mellom styrkeøvelser med catslide/egen kroppsvekt og pulstopper. Pulsen holdes jevnt høyt gjennom timen, både under styrkeøvelsene og pulstoppene. Timen blir tøff og intensiv, men uten avanserte trinn og koordinasjonsøvelser.

 

14.30: Yoga 90 med Rut Marit

Rut Marit hjelper deg med å roe ned pulsen med en 90 minutters lang yogatime. Her får du en innføring i de grunnleggende elementene fra yoga, og får tid til å jobbe godt i dybden. Timen passer fint både for deg som er ny på yoga, og deg som har trent litt yoga før. Instruktør Rut Marit veileder underveis og tilpasser øvelsene til ditt nivå.

 

14.30: Foredrag: Hvordan få til varig vektnedgang med Linn

Linn er personlig trener og har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. På foredraget forteller hun om vektreduksjon og tips og triks til hvordan du kan få til en varig livsstilsendring. Her vil det også være mulighet for å stille spørsmål hvis du har noe du lurer på.Exolo

Exolo

Book time