fbpx

Ledig stilling som Personlig Trener og gruppetreningsinstruktør

Exolo er det lille treningssenteret med det store hjertet! Vi brenner for å dele av vår treningsglede – hvis det er gøy å trene når medlemmene enklere sine mål!

Vi åpnet dørene i Tromsø sentrum i april 2010. Lokalet vårt har tre etasjer med to gruppetreningssaler, en spinningsal og eget styrketreningsstudio. Vi har over 50 gruppetimer i uken og noe for enhver smak.

Lyst til å bli en del av vårt team?

Vi er på jakt etter en voksen og ansvarsbevisst personlig trener med godkjent utdannelse. Du kan gjerne ha erfaring fra trening, instruksjon og kundehåndtering. Vi søker også en energisk og inspirerende gruppetreningsinstruktør som ikke er redd for å by på seg selv. Hos oss blir du del av et ungt og dynamisk arbeidsmiljø hvor du får dyrket din lidenskap for trening. Arbeidshverdagen er hektisk. Du må derfor evne å ha to tanker i hodet samtidig, og kunne snu deg raskt når det trengs.

Du er ydmyk og lærevillig, og flink til å samarbeide og kommunisere med våre medlemmer. Som personlig trener eller gruppetreningsinstruktør er du et av Exolos ansikter utad, et ansvar vi håper du vil forvalte med stolthet.

Hva kan vi tilby?
Arbeidsmiljøet på Exolo er rene kinderegget. Vi nevner:

  • Gode kollegaer med godt humør og stor treningsglede
  • Lyse og trivelige lokaler
  • Byens hyggeligste medlemmer

I tillegg får du

  • Lønn etter avtale
  • Fleksible arbeidstider

Spørsmål?

Lurer du på noe? Kontakt daglig leder Lill-Jorid Andreassen på telefon 918 65 288.

Slik søker du

Når du er klar til å søke sender du CV og søknad på e-post til post@exolo.noExolo

Exolo

Book time