fbpx

Vil du lære om et sunt og balansert kosthold?

EXOLO er stolte over å samarbeide med Grete Roede. Nye kurs starter onsdag 14. og torsdag 15. mars 2018

Vil du lære om et sunt og balansert kosthold for å gå ned i vekt? Eller lære hvordan du bør spise for å få mest mulig ut av treningen din? Eller få sunne og kjappe matløsninger som fungerer i en hektisk hverdag? Da kan Grete Roede-kurs være noe for deg.

EXOLO samarbeider med Grete Roede og holder kurs ledet av Lill-Jorid Andreassen. Nye kurs starter onsdag 14. mars kl 18.00 og torsdag 15. mars kl 20.00. Kursene foregår en gang per uke over åtte uker.

På kurset får du en god innføring i hva Roede-metoden går ut på, kunnskap om sunt kosthold og hvor mye mat og aktiviteter du trenger for å gå ned i vekt. Du går sammen med andre som også har et mål om å gå ned i vekt, innarbeide sunne vaner og en sunn livsstil. Alle kan følge Roede Standard og kursgruppen er blandet mht både alder, kjønn og ønsket vektreduksjon. På kurset Roede Standard får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid.

Prisen er kr 2650,- og påmelding gjøres via Grete Roede sine nettsider.

EXOLO har også et sterkt team med personlige trenere som står klare til å hjelpe deg med treningen. Mye forskning viser at det er større sjanse for å lykkes med en vektreduksjon hvis man jobber både med kostholdet og med treningen – og våre erfaringer på dette er veldig gode. Her kan du lese mer om vårt tilbud på personlig trening og om kompetansen til våre PT’er.Exolo

Exolo

Book time