fbpx

Litt lettere før sommerferien?

Bli med på 8 ukers Roede-kurs - få 2 uker ekstra!

Kjenner du på at sommeren nærmer seg? Da kan Roede-metodne hjelpe deg med et sunt og balansert kosthold for å gå ned i vekt. Roede-metoden lærer deg sunne og kjappe matløsninger som fungerer i en hektisk hverdag.

EXOLO samarbeider med Grete Roede og holder kurs ledet av Lill-Jorid Andreassen. Nye kurs starter mandag 9. april kl 18.00. Et Roede-kurs varer i åtte uker, men vi gir deg ti! Du får to uker ekstra – helt gratis.

På kurset får du en god innføring i hva Roede-metoden går ut på, kunnskap om sunt kosthold og hvor mye mat og aktiviteter du trenger for å gå ned i vekt. Du går sammen med andre som også har et mål om å gå ned i vekt, innarbeide sunne vaner og en sunn livsstil. Alle kan følge Roede Standard og kursgruppen er blandet mht både alder, kjønn og ønsket vektreduksjon. På kurset Roede Standard får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid.

Prisen er kr 2650,- og påmelding gjøres via Grete Roede sine nettsider.

EXOLO har også et sterkt team med personlige trenere som står klare til å hjelpe deg med treningen. Mye forskning viser at det er større sjanse for å lykkes med en vektreduksjon hvis man jobber både med kostholdet og med treningen – og våre erfaringer på dette er veldig gode. Her kan du lese mer om vårt tilbud på personlig trening og om kompetansen til våre PT’er.

EXOLO fyller 8 år – vi gir deg jubileumspris på medlemskap kr 399,- (eks. nøkkel, 12 mnd binding).Exolo

Exolo

Book time