fbpx

Klar – ferdig – GÅ!

Vi har endelig fått klarsignal
for å gå tilbake til slik treningssenteret
var for 1 ½ år siden, med blant annet
flere smilende fjes på gruppetimene,
kaffepauser i trappa
og
servering av frokost til morgenfuglene

Etter 561 dager med ulike smitteverntiltak pga. pandemien, kan vi nå øke kapasiteten på EXOLO. Treningsbransjen har vært hardt rammet med nedstengning og restriksjoner, og til tross for dette har EXOLOs ansatte stått på som bare det! Resepsjonistene har økt renholdet for å ivareta alle som kommer innom, våre personlige trenere har virkelig tilpasset seg den nye arbeidsdagen, og instruktørene har strekt seg lengere enn langt med alternative løsninger. Takket være de ansatte har vi klart å holde god og høy standard på smittevern, samt vært kreativ og banebrytende. Tenk at med alle utfordringer pandemien kom med så klarte vårt lille senter å gi et godt og trygt treningstilbud, og i tillegg øke tilbudet med ONLINE-timer.

Jeg bøyer meg i støvet, og takker stolt og beundrende for den utrolige innsatsen til de ansatte. Jeg ønsker også å rette en stor takk til alle de fantastiske medlemmene som har holdt ut til tross for bransjens pålagte restriksjoner.

Kapasiteten på senteret har vært betydelig redusert grunnet smittevern, dette har dessverre resultert i at noen av våre medlemmer har forlatt oss. Nå som samfunnet har åpnet opp kan vi endelig øke kapasiteten og ønske flere velkomne. Vi håper at de som tok en pause gjennom pandemien kommer tilbake, vi står klare for å ta godt imot både dere og nye medlemmer med åpne armer!

Om du nå vurderer å bli medlem så håper jeg at du velger EXOLO. Vi er absolutt en plass for deg som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet, eller som kanskje trenger et lite push. Vi har flinke instruktører og ansatte som virkelig gir av seg selv og sin energi. Hit kan du komme som du er, bruke senteret slik du ønsker, kjenne på et fellesskap, få motivasjon og nå de målene du ønsker. Vi er et lokalt senter som jobber for å skape et positivt sosialt miljø fylt med masse treningsGLEDE

Velkommen til EXOLO
– det lille treningssentret med det STORE hjertet

Med vennlig hilsen

Lill-Jorid Andreassen
Daglig leder

Vil du bli medlem? Trykk herExolo

Exolo

Book time