fbpx

Kjøp 12 PT-timer – få 14!

Trenger du litt ekstra hjelp til å komme i gang med trening igjen etter ferien?

PT Linn og Jenny står klare for å hjelpe deg i gang. Kjøp 12 timer personlig trening hos en av dem, så får du 14 timer! Tilbudet gjelder til og med 31. august.

Les mer om personlig trening på EXOLO her

Linn Nilsen

linn@exolo.no   415 51 306

Utdanning
  • Personlig Trener,  Active Education 2011Linn
  • Ernæring og Kostholdsveiledning,  Active Education 2011
  • Bachelor i ernæringsfysiologi 2016
Kurs
  • Traineekurs gruppetreningsinstruktør, SATS 2009
  • TRX Suspension Training (slyngetrening), Gymline Norge 2012
  • Corebar grunnkurs + videregående kurs, 2012
  • Catslide grunnkurs + videregående kurs, 2014

Jeg har jobbet som personlig trener på Exolo siden august 2011, og har min bakgrunn fra turn og dans. Jeg har jobbet som gruppetreningsinstruktør siden 2009, og er også å se i resepsjonen på Exolo.

Jeg er allsidig som PT og kan hjelpe deg med treningen enten du trenger en kickstart på treningen, opptrening etter skade, å ta treningen din videre til neste nivå eller du vil trene deg opp mot en spesifikk idrett. Jeg sikrer at treningen blir riktig og mest mulig effektiv i forhold til dine forutsetninger og mål. Jeg er personlig stor fan av slyngetrening og bruker gjerne slyngen som hjelpemiddel for å gi deg en utfordrende, effektiv (!) og annerledes treningsøkt!

Med min spesial-utdanning som ernærings- og kostholdsveileder kan jeg gi deg spesifikke råd og enkle tips om hvordan du kan få en sunnere hverdag, og jeg kan hjelpe deg med å gå ned i vekt ved å kombinere et sunt kosthold med en aktiv livsstil. Kostholdsveiledningen inngår som en del av PT-timene, og hvor mange timer kostholdsveiledning du skal ha bestemmer du selv.

Jenny Marie Elvenes

jenny.elvenes@outlook.com   970 47 583Jenny

Utdanning
  • Personlig trener, Active Education 2016
  • Befalsutdanning i Forsvaret, 2013-2014
  • Førstegangstjeneste, 2012-2013

Jenny er utdannet personlig trener gjennom Active Education, og skal nå begynne på sykepleierstudiet her i Tromsø. Hun har sin bakgrunn i forsvaret, og har befalsutdanning fra sjøforsvaret. I forsvaret jobbet hun som instruktør og hadde ansvar for trening og testing av sine soldater.
Jenny har prøvd mye forskjellig innen trening, men crossfit er hennes absolutte favoritt. Årsaken er at crossfit er en blanding va mange forskjellige treningsformer, slik at man får det beste fra alle verdener!

Hun har selv vært alvorlig skadet på grunn av ekstrem overbelastning, og har god erfaring med å trene seg opp etter skade. Hun vet godt både hvor kjipt det er å være skadet, men også hvor fort man kan bli bare igjen – bare man gjør de riktige tingene.

Hun liker å se folk nå målene sine, og er fleksibel både i treningsmetode og lokasjon på trening, om det så skulle være inne eller ute. Hun liker å fokusere på prestasjonen framfor utseendemessige faktorer. Jenny står for at hvis man jobber med å forbedre prestasjonen så vil målene nås raskere – og så finnes det alltids nye mål man kan jobbe mot. Får man til dette, vil som regel de utseendemessige faktorene komme på kjøpet som en bonus. Slik slipper man press og kroppsfokus, og klarer å se positive sider ved egen kropp!Exolo

Exolo

Book time