fbpx

Kjære EXOLO-medlem

Mandag 6. April fylte EXOLO 10 år, og lørdag 18. april hadde vi planlagt å feire med alle dere flotte, spreke medlemmer. Slik ble det dessverre ikke. Torsdag 12. mars stengte myndighetene ned alle treningssenter i Norge for å hindre spredning av Covid-19-viruset. Exolo har derfor vært nødt til å holde stengt etter råd og retningslinjer gitt av offentlige myndigheter. Faginstanser har nå bestemt at vi må holde stengt frem til 27. April. Innen den tid vil vi vite litt mer om vi kan åpne og kan da iverksette tiltak for en rask åpning.

Dette er en vanskelig situasjon for alle, men vi har jobbet knallhardt for å finne bærekraftige og kreative løsninger. Nå er vi glade for å kunne tilby Online Trening – et treningstilbud hvor du kan trene med oss hjemme i din egen stue. Dette har blitt godt mottatt av dere medlemmer, og det setter vi veldig stor pris på!

Vi produserer fortløpende Online Trening slik at alle har muligheten til å holde seg i aktivitet. Vi har jobbet hardt, og i løpet av de tre siste ukene har vi produsert 18 timer med Styrke, Balanse, Puls/Styrke, Let`s dance, Yoga, Bosupuls, Crosstraining, Stepstyrke, HIIT og Bodyboost. I tillegg finner du 12 korte filmer med øvelser du kan gjøre hjemme, 3 filmer med korte strekk- og bevegelighetssnutter samt 9 filmer med teknikk innen styrketrening. Alt dette finner du som medlem fritt til eget bruk hjemme på https://exolo.no/online-trening/.

Hvis du ikke deltatt på gruppetreningstimer før har du nå sjansen til å bli kjent med en verden som oser av treningsGLEDE. Og enda bedre skal det bli når vi samles igjen etter denne tiden og kan kjenne på den felles treningsGLEDEN! Her kan du lese mer om hva timene inneholder.

Vi har forståelse for at noen har spørsmål angående sitt medlemskap. Vi håper alle dere flotte medlemmer står sammen med oss gjennom denne vanskelige tiden. For oss betyr det virkelig alt om dere fortsetter som medlemmer, til tross for at vi ikke kan ha dørene åpne. Vi har mange løpende kostnader hver eneste måned, uansett drift eller ikke. En måned uten inntekt vil bety redusert tilbud og i verste fall konkurs. Derfor står vi på for at dere skal ha et treningssenter å komme tilbake til og at våre ansatte har en arbeidsplass. Myndighetene oppfordrer den norske befolkning til å delta i den største folkedugnaden noensinne, og ber om at vi alle viser godvilje i en slik situasjon.

Vi håper på forståelse og bruker Facebook, Instagram og nettsiden vår som informasjonskanal så her kan du lese de siste oppdateringer. Har du spørsmål vedrørende ditt medlemskap kan du sende mail til post@exolo.no.

Takk for støtte og gode ord vi allerede har mottatt! Vi setter stor pris på det i denne tøffe situasjonen.

Vi må alle ta ansvar for å stoppe smittespredningen – ta vare på deg selv og hverandre 💜

Ha en riktig fin påske!

Med vennlig hilsen
Lill-Jorid Andreassen
Daglig Leder

EXOLO – det lille treningssenteret med det store hjertetExolo

Exolo

Book time