fbpx

Januartimeplanen 2016

Vi setter i gang januartimeplanen mandag 11. januar 2016, og har noe for enhver smak. Vi har gode gamle klassikere som Styrke, SykkelActivio og StepA´Round, men også noen spennende nyheter som Tabata, StepPuls og YogAktiv.

Timeplan_januar_2016_NETTVERSJON

Det blir noen små endringer i timeplanen fra og med januar 2016. Lill-Jorid har operert en skulder, og vil ha vikar på alle sine timer en stund framover; på tirsdager vikarierer Linn og kjører HøyPuls, på onsdags formiddager vikarierer Celina og Stine og kjører Slyngetrening, på torsdagsmorgener vil Vibeke hoppe inn som gjesteinstruktør og kjøre Slyngetrening 45, og på fredagsmorgener vikarierer Celina på Sykkel 45. Robert er utenbys i fysioterapi-praksis fra januar til mars, og Margrete hopper inn som vikar på hans Styrke på mandager, og kjører Tabata. Vi setter inn en ekstra langkjøringstime i uka – nå også på onsdager kl 19.00! I tillegg har vi gleden av å presentere noen nyheter.

Nyheter

StepPuls

Mandager kl 18.30
StepPuls er en morsom og effektiv time med enkle trinn på step. Maiken setter sammen låter som får pulsen din til å stige, samtidig som du har det gøy! Timen passer for både erfarne og mindre erfarne step´ere – her er trinnene enkle og pulsen i fokus!

Tabata

Mandager kl 19.30
Tabata er styrketrening ved høy intensitet. Man jobber intervallbasert med 20 sekunders arbeid og 10 sekunders pause per øvelse. En tabata-runde består av åtte slike intervaller, og man veksler mellom to og to øvelser. Forskning har faktisk vist at å trene én slik tabatarunde (totalt 4 minutter) fire ganger per uke kan være like effektivt som å løpe i 30 minutter! Utrolig, ikke sant? Vel, det er bare å prøve selv.

YogAktiv

Torsdager kl 20.30
YogAktiv er yogatimen for deg som er aktiv. Enten du er en løper, går på ski, spiller fotball eller trener styrketrening, så har yoga mange elementer du kan dra nytte av i din aktivitet! På YogAktiv får du jobbet med dype strekker og bevegelighet som kan gjøre deg til en bedre løper, eller som kan gjøre at du kan gå dypere i knebøy. At man er for «stiv og støl» er ikke lenger noen unnskyldning for yoga :)Exolo

Exolo

Book time