fbpx

Foredrag – Hva er et «sunt» kosthold?

Mandag 6. november kl 11.30 holder Linn foredrag om hva vi egentlig legger i et «sunt» kosthold. Hun bekrefter og avkrefter noen myter, og forteller om hva et sunt kosthold bør bestå av og hvordan det kan settes sammen. Det vil også være åpent for å stille spørsmål.

Linn har jobbet som personlig trener på EXOLO siden 2011, og har også en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Hun jobber mye med kostholdsveiledning med sine PT-kunder og kan gi veiledning med tanke på vektreduksjon og for eksempel forebygging av livsstilssykdommer som diabetes type 2 eller høyt blodtrykk. Les mer om Linn og de andre PT’ene på EXOLO her.

Foredraget er en del av vårt ExoloPluss-tilbud for godt voksne, men det er åpent for alle som ønsker å høre på. Gruppetimen ExoloPluss går kl 10.00-10.55. Etter dette serverer vi lett frokost i 1. etasje, før foredraget starter kl 11.30.

Foredraget er helt gratis og åpent for alle. Du som er medlem kan booke deg på foredraget via vår nettbooking. Du som ikke er medlem kan ringe oss på 776 56 600 eller sende e-post til post@exolo.no for påmelding.

Velkommen!

 Exolo

Exolo

Book time