fbpx

Exolo har bursdag!

6. april fyller vi 9 år og feirer dette med åpent hus i hele uke 14, og på selve dagen har vi ekstra timer med partystemning og bursdagsfest på kvelden!

I uke 14 har vi åpent hus, og da kan du ta med deg venner, familie og kolleger på så mange timer de ønsker å prøve. Det kan være lurt å kontakte oss i resepsjonen på forhånd for å sikre seg plass på timene. Det vil også være mulig å prøve egentrening i vårt studio innenfor våre bemannede åpningstider.

På selve bursdagen 6.april har vi krydret timeplanen med flere godbiter, og du kan booke deg på timene på nett f.o.m lørdag 30. mars. Om du ønsker å booke deg på tidligere kan dette gjøres i resepsjonen innenfor bemannede åpningstider, evt sende mail til post@exolo.no

Vi er det lille senteret med det store hjertet, og på bursdagen vår har vi invitert Team Rynkeby til å feire dagen sammen med oss. De skal ha stand på senteret vårt hvor det vil være mulig å donere til deres veldedighet hvor pengene i sin helhet går til Barnekreftforeningen.
Vi ønsker å gi vår støtte og har derfor satt opp tre Spinn for Team Rynkeby-timer der vi håper at så mange som mulig blir med og donerer 100kr (eller mer).

Bursdagsfesten på kvelden starter kl 19:00, da byr vi på velkomstdrink og middag fra Kystens Mathus som koster 250,- pr pers. Vi blir å bygge bar hvor det vil være mulig å kjøpe drikke (øl/vin/mineralvann) utover kvelden.

Book deg på festen allerede nå ved å klikke HER, via facebookarrangemetet vårt, eller ta kontakt med oss i resepsjonen.

Vi håper så mange som mulig av dere har lyst å være med å feire, og vi kan friste med fine premier å vinne på dagen og på kvelden.   Exolo

Exolo

Book time