fbpx

Exolo har bursdag!

6. april fyller vi 12 år og det skal feires! Vi har satt opp ekstra timer på timeplanen fredag 01.04. og lørdag 02.04, og inviterer til bursdagsfest på lørdagskvelden!

Vi har krydret timeplanen med flere godbiter, og du kan booke deg på timene på nett. Ønsker du hjelp til å booke deg på flere timer kan dette gjøres i resepsjonen innenfor bemannede åpningstider, evt sende mail til post@exolo.no.

Vi starter feiringen allerede på fredagen der du nå i tillegg til SykkelIntervall finner StepStyrke kl 16:30.

Lørdagen finner du først HiiT 45 (high intensity interval training), deretter går sykkel/styrke som normalt, så får du muligheten til å danse sammen med både Lill-Jorid, Linn OG Karin!

Vil du heller være med på sykkel-maraton? Vi kjører tre sykkel timer på rad, hver av timene er 40 minutter lang med 5 minutter pause mellom. Du velger selv om du vil være med på en, to eller tre timer, så om du ønsker kan du være med og sykle i 130 minutter!

Vi har også åpent hus på fredagen og lørdagen, og da kan du ta med deg venner, familie og kolleger på så mange timer de ønsker å prøve. Det kan være lurt å kontakte oss i resepsjonen på forhånd for å sikre seg plass på timene. Det vil også være mulig å prøve egentrening innenfor våre bemannede åpningstider.

Bursdagsfesten på lørdagskvelden starter kl 19:00, da byr vi på velkomstdrink og pizza. Vi blir å bygge bar av stepkasser hvor det vil være mulig å kjøpe drikke utover kvelden.

Book deg på festen allerede nå ved å sende oss en melding via Facebook, sende mail til post@exolo.no eller ta kontakt med oss i resepsjonen. Selve bursdagsfesten på kvelden er kun åpen for medlemmer og ansatte.

Vi håper så mange som mulig av dere har lyst å være med å feire det lille senteret med det store hjertet!

 Exolo

Exolo

Book time