fbpx

EXOLO 7 år

I april fyller EXOLO 7 år, og det må vel feires? I kjent stil inviterer vi til medlemsdag med åpent hus på dagen og medlemsfest på kvelden ♥

Vi markerer 7-års jubileet med medlemsdag full av ekstra timer, foredrag og god stemning og medlemsfest på kvelden.

Medlemsdag og åpent hus

Medlemsdagen blir full av ekstra timer, foredrag, ståhei og god stemning. Det er åpent hus, så alle er hjertelig velkomne – både medlemmer og ikke-medlemmer. Ikke-medlemmer kan booke seg på gruppetimer ved å ringe oss på 776 56 600 eller ved å sende e-post til post@exolo.no.
Timeplanen for dagen :

Tilbud PT (tilbudene gjelder kun lørdag 1. april)

Kjøp 12 timer personlig trening – få 14!

Trenger du noen som pusher og motiverer deg? En personlig trener hjelper deg å nå dine mål ved treningen, enten det er å bli sterkere, gå ned/opp i vekt eller få en bedre utholdenhet. I tillegg vil en personlig trener kunne gi deg gode ernærings- og kostholdsråd samt hjelpe deg å minske risikoen for skader under trening. Lær mer om trening, få mer overskudd, motivasjon for å trene, bedre resultat og raskere fremgang! Les mer om våre PT’er her.

Singel PT-time til halv pris kr 400,-

På medlemsdagen kan du kjøpe en enkel PT-time til halv pris – kun kr 400,-. Her kan du få gjennomgang av teknikk på øvelser du vil lære deg, tips til øvelser som er gode for vonde knær eller skuldre, du kan få deg en skikkelig treningsøkt med høy svettefaktor – eller hva som helst annet som du vil ha hjelp av en personlig trener til.

Timen gjennomføres lørdag 1. april og MÅ bookes på forhånd. Kontakt resepsjonen på 775 56 600 eller Linda på lindacarlsengen@yahoo.com for booking og eventuelle spørsmål.

BodyScann kr 199,- (ordinært kr 299,-)

En bodyscan er en måling der du kartlegger kroppsammensettingen din. Du stiller deg på en avansert «vekt», så får du info om hvordan kroppen din er satt sammen med tanke på muskelmasse, fettmasse, væskeprosent med mer. Det blir satt av 20 minutter til scanning + samtale. Det å gjøre en BodyScanning kan være nyttig og ikke minst motiverende for treningen og livsstil.

Scanningene gjennomføres lørdag 1. april og MÅ bookes på forhånd. Kontakt resepsjonen på 775 56 600 eller Linn på linn@exolo.no for booking og eventuelle spørsmål.

Medlemsfest

I riktig EXOLO-ånd feirer vi med fest for våre medlemmer og ansatte. Vi inviterer til en kveld med god mat og drikke, hyggelig samvær og lett underholdning. Du må melde deg på festen via resepsjonen på forhånd. Prisen er inkludert mat fra Dragøy. Du kan velge mellom et brett med sushi eller tapas.

  • Tid og sted: lørdag 1. april kl 19.30 på EXOLO
  • Pris: kr 200,-
  • Påmeldingsfrist: onsdag 29. mars

Velkommen ♥

Timene på medlemsdagen

09.30: DiscoSpinn 25 og Styrke 25 med Jonna

I kjent stil kjører Jonna helga igang med 25 minutter spinning og 25 minutter styrketrening. Her får du det beste fra to verdener med både puls- og styrketrening, og får en effektiv og morsom treningsøkt. Til anledningen har Jonna børstet støv av de beste discohitsene og lover groovy stemning i sykkelsalen.

 

10.30: BosuPuls Teamteach med Lena og Tim

Dreamteam Slåtto og Nilsen er igjen klar for å skape magi i storsalen. Disse to begynte å jobbe i treningsbransjen lenge før mange av oss andre i EXOLO-staben i det hele tatt var født. De har med andre ord lang fartstid og bøttevis med erfaring. På BosuPuls utfordrer de deg på kondisjon, balanse og styrke, du får trent smile-musklene og lykkehormonene får påfyll. Bli med å løfte taket og å skrive et nytt stykke EXOLO-historie!

 

10.15, 11.00 og 11.45: SykkelMarathon 45 x 3 med Stine og Celina 

Celina og Stine kjører et sykkelmarathon på tre etapper à 45 minutter per etappe. Man kan selv velge om man vil være med på bare én av etappene eller om man blir med på hele festen. Økten blir en langkjøringsøkt hvor intensiteten er lav og man holder seg i de lave pulssonene. Celina og Stine passer på at du ikke kjeder deg underveis: de pynter seg med skikkelige bursdagsantrekk, og kjører forskjellige tema på de ulike etappene. Etappe 1 blir viet til 70- og 80-tallet, etappe 2 er 90-tallet og etappe 3 er 2000-tallet og nyere tid. Du får de beste hitsene fra de ulike tiårene, servering av forfriskninger underveis og til og med en liten quiz! Kanskje vanker det også noen flotte premier.. :)

12.00: Zumba Teamteach 75 med Lill-Jorid og Karin

Dansedronningene Lill-Jorid og Karin inviterer til en 75 minutters lang dansefest under lysekrona i storsalen. De plukker ut sine favoritter og sørger for god stemning, fengende rytmer og en dansefest uten sidestykke. Join the party!

 

 

13.30: PowerSlide med Amanda og Margrete

PowerSlide blir en kombinasjon av catslide, utholdende styrketrening og pulstrening. Utenom catslides foregår hele timen med kun egen kroppsvekt. Du veklser mellom å jobbe supersett mellom styrkeøvelser med catslide/egen kroppsvekt og pulstopper. Pulsen holdes jevnt høyt gjennom timen, både under styrkeøvelsene og pulstoppene. Timen blir tøff og intensiv, men uten avanserte trinn og koordinasjonsøvelser.

 

14.30: Yoga 90 med Rut Marit

Rut Marit hjelper deg med å roe ned pulsen med en 90 minutters lang yogatime. Her får du en innføring i de grunnleggende elementene fra yoga, og får tid til å jobbe godt i dybden. Timen passer fint både for deg som er ny på yoga, og deg som har trent litt yoga før. Instruktør Rut Marit veileder underveis og tilpasser øvelsene til ditt nivå.

 

 

14.30: Foredrag: Hvordan få til varig vektnedgang med Linn

Linn er personlig trener og har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. På foredraget forteller hun om vektreduksjon og tips og triks til hvordan du kan få til en varig livsstilsendring. Her vil det også være mulighet for å stille spørsmål hvis du har noe du lurer på.

 Exolo

Exolo

Book time