fbpx

EXOLO 6 år

EXOLO har jubileum 6. april, og det må feires! Du er herved invitert til å feire sammen med oss ♥

Vi markerer 6-års jubileet med hyggelige priser på medlemskap, medlemsfest og medlemsdag full av ekstra timer, foredrag og god stemning.

Dagstilbud på medlemskap

Jubileumsdagen er onsdag 6. april. Best pris får du derfor hvis du melder deg inn denne dagen. Du får hyggelige priser de andre dagene også, men aller hyggeligst er det onsdag 6. april.

  • Onsdag 6. april: Tren for kr 369,- per måned
  • Torsdag 7. april: Tren for kr 379,- per måned
  • Fredag 8. april: Tren for kr 389,- per måned
  • Lørdag 9. og søndag 10. april: Tren for kr 399,- per måned

Prisen gjelder de første 12 månedene og medlemskapet har 12 måneders bindingstid. Tilbudet er eksklusiv EXOLO-nøkkel, og gjelder kun ved nytegning av medlemskap.

Medlemsfest fredag 8. april

I riktig EXOLO-ånd feirer vi med fest for våre medlemmer og ansatte. Vi inviterer til en kveld med god mat og drikke, hyggelig samvær og lett underholdning. Du må melde deg på festen via resepsjonen på forhånd. Prisen er inkludert mat fra Dragøy. Du kan velge mellom et brett med sushi eller tapas.

  • Tid og sted: fredag 8. april kl 19.30 på EXOLO
  • Pris: kr 200,-
  • Påmeldingsfrist: onsdag 6. april

Velkommen ♥

Medlemsdag lørdag 9. april

Dagen-derpå er ingen hindring for spreke EXOLOere – vi har medlemsdag lørdag 9. april. Medlemsdagen blir full av ekstra timer, foredrag, ståhei og god stemning.
Timeplanen for dagen:

Onsdag kl 20.00: Foredrag – Kosthold og trening med Linn
Linn gir tips og triks om kosthold i forbindelse med trening. Hun har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi og er utdannet personlig trener. Hva og hvordan bør du spise for å oppnå resultater med treningen din? Hva trenger kroppen før, under, og etter trening? Er det viktig å fylle på med næring innen 30 minutter etter økten? Dette og mere til får du høre om hos Linn på onsdag kl 20.00.

Lørdag kl 09.30: Sykkel 25 og Styrke 25 med Anne S
I kjent lørdags-stil starter Anne helgen med 25 minutter spinning og 25 minutter sykkel. Her trenger du ikke å velge enten/eller – du får det beste fra to verdener!

Lørdag kl 10.30: BosuPuls teamteach med Tim og Lena
Dreamteam Nilsen og Slåtto er igjen klar for å skape magi i storsalen. Disse to begynte å jobbe i treningsbransjen lenge før mange av oss andre i EXOLO-staben i det hele tatt var født. De har med andre ord lang fartstid og bøttevis med erfaring. På BosuPuls utfordrer de deg på kondisjon, balanse og styrke, du får trent smile-musklene og lykkehormonene får påfyll. Bli med å løfte taket og å skrive et nytt stykke EXOLO-historie!

Lørdag kl 11.30: EXOLOs Mesterens Mester med Robert og Jonas
Hvem er EXOLOs Mesterens Mester? Det skal Robert og Jonas finne ut av på lørdag kl 11.30. Timen varer i 45 minutter og består av flere ulike mini-utfordringer hvor du får testet deg selv innen styrke, utholdenhet og muligens også litt hjernetrim. Og ikke minst: du kjemper om tittelen EXOLOs Mesterens Mester!

Lørdag kl 12.30: PartyZumba 75 med Lill-Jorid
Etter noen måneder borte fra gruppetrening er Lill-Jorid veeeldig klar for svinge seg på parketten igjen. Hun spenner på seg gull-skoene og lover en heidundrende fest fra start til slutt. Og siden det er en stund siden sist, så kjører hun en ekstra lang time på 75 minutter. Zumba er en time hvor du får danset, ristet løs og trent både kroppen, hodet og smile-musklene på en gang. Join the party!

Lørdag kl 13.30: Foredrag – Hvordan bli en bedre løper med Robert
Robert gir deg tipsene og triksene du trenger for å bli en bedre løper – enten du løper litt allerede og ønsker å bli enda bedre, eller om du slettes ikke er noen løper men kanskje kan tenke deg å bli det. Robert studerer fysioterapi og er utdannet personlig trener, og har både kunnskapen og erfaringen som trengs for å gi deg de verktøyene du trenger for å bli en bedre løper.

Lørdag kl 10.15, 11.15 og 12.15: SykkelMarathon med Celina og Stine
Celina og Stine kjører et tre timers langt sykkelmarathon, delt opp i tre etapper. Man kan selv velge om man vil være med på bare én av etappene eller om man blir med på hele festen. Økten blir en langkjøringsøkt hvor intensiteten er lav og man holder seg i de lave pulssonene. Celina og Stine passer på at du ikke kjeder deg underveis: de pynter seg med skikkelige bursdagsantrekk, og kjører forskjellige tema på de ulike etappene. Etappe 1 blir viet til 70- og 80-tallet, etappe 2 er 90-tallet og etappe 3 er 2000-tallet og nyere tid. Du får de beste hitsene fra de ulike tiårene, servering av forfriskninger underveis og til og med en liten quiz!

Lørdag kl 12.30-15.30: SpeedDate PT 20 min med Jonas
Fra kl 12.30 kan du være så heldig å få en speeddate med PT Jonas. Her får du en smakebit på hvordan en PT-time foregår, og du har muligheten til å spørre om ting hvis det er noe du lurer på. Det er fint om du har varmet opp på forhånd, så får dere brukt så mye som mulig av tiden på trening og spørsmål. PT-speeddaten er personlig – det er bare du og PT Jonas. Det er derfor begrenset antall muligheter, så ikke vær sein med å booke!

Søndag kl 14.00: Yoga 75 med Veronica Evertsen
Vi er så heldige å få en gjestevisitt av flinke Veronica Evertsen. Veronica har undervist og praktisert yoga i mange år, og kjører en Ashtanga-inspirert time på EXOLO på søndag kl 14.00. Timen varer i 75 minutter, så man får god tid til å komme i den rette stemningen og nyte yogaen. Økten avsluttes med en lengre avspenning på 15 minutter.

Søndag kl 15.30: Sykkel 55 med Anne S
Anne er fast inventar på timeplanen hver søndag, og kjører en 55 minutters lang spinningtime. Følg med på pulsen med Activio-systemet, la svetten renne og beina spinne!

Søndag kl 16.30: Styrke med Anne S
Tren effektiv og god styrketrening med Anne kl 16.30. Her bruker du vektstang, vektskiver, matte og egen kroppsvekt som hjelp til å trene hele kroppen. Timen passer for både nybegynnere og erfarne styrketrenere – Anne gir deg den veiledningen du trenger underveis for å få mest mulig ut av økten.

 Exolo

Exolo

Book time