fbpx

Egentrening i studio

Som et av smitteverntiltakene som iverksettes for å kontrollere at det ikke oppholder seg for mange personer i lokalet samtidig, innfører vi booking av egentrening fra og med 15. juni 2020.

Det vil si at du må booke tid på forhånd hvis du ønsker å trene egentrening. Dette gjør du enkelt ved å klikke deg inn på «Jeg er medlem og vil BOOKE TIME» på førstesiden og logge deg inn med ditt brukernavn og passord (klikk på «Glemt passordet?» hvis du aldri har brukt bookingen før).

Ledige tidspunkter for egentrening er satt opp på forhånd. Vi forstår at tidspunktene nok ikke er optimale for absolutt alle, men vi ber om forståelse og fleksibilitet for dette. Tidspunktene er satt opp utifra når senteret er bemannet og det er tatt hensyn til når andre aktiviteter og gruppetimer starter, slik at for mange personer ikke skal komme og gå samtidig. Oversikten over ledige tidspunkter vil oppdateres fortløpende, så vi anbefaler at du jevnlig går inn på timebookingen for å sjekke om ønsket tidspunkt er tilgjengelig.

Merk at bookingen av egentrening gjelder spesifikt for egentrening i studio. På søndager er imidlertid sal 1 og sal 2 også tilgjengelig for booking av egentrening. Vi ber om at du ikke benytter sal 2 til egentrening hvis bookingen gjelder studio.

Bookingen gjør at vi kan begrense at det ikke oppholder seg for mange personer i studio samtidig. Det er likevel viktig at du sørger for tilstrekkelig avstand til andre personer (minimum 1 meter). I tillegg er det svært viktig at du sørger for god håndhygiene samt vasker av alt utstyr du har brukt og tatt på etter bruk.

 

Vi gleder oss fantastisk mye til å ta imot deg!

Velkommen til egentrening  Exolo

Exolo

Book time