fbpx

DESEMBER-TILBUD

I desember tilbyr EXOLO:

Medlemskap

Exolo tilbyr medlemskap MED gruppetrening til 450,- i mnd, eller medlemskap UTEN gruppetrening til 350,- i mnd. Prisen gjelder ved 12 mnd binding. Exolo-nøkkelen er ikke inkludert. Vi har også student-, pluss- og familiemedlemskap, disse kan du lese om her:
https://exolo.no/bli-medlem/

14-dagers medlemskap

Er du selv hjemme i jula, eller har venner, kolleger eller familie som har lyst å trene sammen med deg i desember? Da kan vi tilby et 14-dagers medlemskap til kun 299,-. Medlemskapet gir tilgang til alle gruppetimer, og er gyldig i 14 dager etter at kontrakten er opprettet. Hvis medlemskapet blir kjøpt sent i desember er medlemskapet selvsagt gyldig på de dagene som faller i januar. Exolo-nøkkelen er ikke inkludert, men du kan deponere på en nøkkel til 300,- (via kontrakt) med forbehold om at du leverer nøkkelen tilbake senest 1 uke etter at 14-dagers-kontrakten er gått ut. Hvis nøkkelen leveres senere enn dette vil du ikke få pengene tilbake.

Gavekort på PT (Personlig Trener)

Hva med å gi en aktiv julegave i år? Exolo tilbyr gavekort på 3 PT-timer til 1490,-, og 5 PT-timer til 3465,-. Prisene gjelder både for medlemmer og ikke-medlemmer!Exolo

Exolo

Book time