fbpx

CrossTraining ute!

På torsdager i juni flytter vi CrossTraining ut!

Crosstraning utendørs blir en time som kombinerer styrke og utholdenhet. Alle øvelsene vil bli gjort med kroppsvekt eller enkle hjelpemidler. Det er stor sannsynlighet for at det dukker opp øvelser med inspirasjon fra Forsvaret! Økten passer for de som liker en utfordring både fysisk og mentalt. Fysisk utgangspunkt har ingenting å si, bare innsats og godt humør.

Møt opp i resepsjonen på EXOLO, og husk å hente ut billett først. Vi går i samlet tropp til parken som treningen skal foregå i, ca 5 minutter unna. Sjekk været på www.pent.no og kle deg etter været. Hansker kan være kjekt å ha!

Instruktøren 2/6, 9/6 og 16/6 blir Jenny. Jenny er utdannet PT og har bakgrunn fra forsvaret. Les alt om Jenny her! Instruktøren 23/6 blir Margrete – vårt lille råskinn som som ikke har problemer med å få deg til å svette! Les alt om Margrete her. Instruktøren 30/6 blir Lill-Jorid – og ja, henne kjenner dere godt ;)

Vinn gratis PT-time

Torsdag 2/6, 9/6 og 16/6 er du med i trekningen av en gratis PT-time med Jenny hvis du deltar! Alle deltakerne disse dagene er med i trekningen. Føler du deg heldig?

Ta med en venn på gratis prøveuke

Hvis du tar med deg en venn på CrossTraining ute en av torsdagene i juni, så får vennen din en helt gratis prøveuke hos oss!

 Exolo

Exolo

Book time